Dålig uppdatering

SORRY för den superdåliga uppdateringen, men imorgon (eller ja, egentligen idag, men ni fattar) får jag förhoppningsvis tillbaks min älskade laptop, och då blir allt som vanligt igen...har inte orkat blogga från den här datorn, för det är så jobbigt att sitta vid den! Men så nu vet ni det :)

Ciao!

Eftermiddagsmusik

Jag veeeet att jag sa att jag skulle lägga upp mitt EFIT igår, men så blev det inte ;) Blir lite senare idag, för nu ska jag sätta mig och plugga.  Men jag tänkte bjuda på en jävligt skön låt så länge!

Dion & the Belmonts - I Wonder Why



Dont' know why I love you like I do, don't know why I do.

Don't know why I love you, don't know why I care
I just want your love to share

I wonder why, I love you like I do
is it because I think you love me too
I wonder why, I love you like I do, like I do.

I told my friends that we would never part
they often said that you would break my heart
I wonder why they think that we will part, we will part

When you're with me, I'm sure you're always true
when I'm away, I wonder what you do
I wonder why I'm sure you're always true, always true

don't know why I do.

Sea of Love

Ännu en kvällsmyslåt. En cover på en 50-talslåt. Riktigt härlig.
Och bara med sång och elcittra, ganska fantastisk att en låt kan bli så djävulska bra med så få medel.

Cat Power - Sea of Love



Come With Me My Love
To the sea
The sea of love
I want to tell you
How much I love you

Do you remember
When we met
That's the day
I knew you were my pet
I want to tell you
How much I love you

Come with me my love
To the sea
The sea of love
I want to tell you
How much I love you



(Mitt EFIT kommer imorgon!)

EFIT

Håller på med ett så kallat EFIT idag! EFIT står för Ett Foto I Timmen. Det betyder i princip att man med bilder berättar om sin dag. Man tar ett foto varje timme! Så det blir spännande att se sen då vad det blir för bilder ;) Kommer ju att lägga upp de här på bloggen alltså.

För att gå till nåt helt annat. Agilityträningarna jag skrev om igår har vi bytt dag på. Eftersom det börjar en valpkurs måndag den 14:e september, och som troligtvis kommer vara måndagar fortsättningsvis, så bytte vi dag. Dock blev det inte sån stor skillnad, utan vi flyttade bara fram en dag. Så, tisdagar jämna veckor, med start 1:a september 18.00 kommer det vara agilityträning på klubben, och som jag skrev sist, ALLA är hjärtligt välkomna! Ju fler desto roligare!

Nu blir det lite fika och grammatikplugg.

Kvällsmysmusik

Ooooh det går inte att säga med ord hur underbart fucking underbar denna låt är. I just love it.

Joseph Arthur - Honey and the Moon


Agilitykurs!

Ja, den här helgen har då alltså bestått av en intensiv nybörjarkurs i agility! Hur roligt som helst!

Vi var fyra tappra hundförare som var anmälda, synd såklart att det inte var fler men jag tyckte vi hade det himla roligt och bra tillsammans ändå!

Lördagen bestod mest av ett jävulska regnväder utomhus. Så mestadelen av lördagen spenderades inne, med teori, video/dvd-film (instruktonsvideor till hur man kan lära in olika saker), och en del träning inomhus, bl.a. med så kallad targetplatta. Sen var vi utomhus de sista två timmarna, då gick vi igenom några hinder, hur man lär in dem på ett bra och säkert sätt för hundarna, och så tränade vi lite på kontaktfälten på balanshindren.

Söndagen var det myyycket bättre väder. Då gick vi igenom resterande hinder, och fick träna lite på så kallad grundsväng med hopphindren, superbra träning! Fick även lite "överkurs", vi hann börja gå in på handlingen (med engelskt uttal ;)) en del och det är ju det som är det absolut viktigaste och också svåraste! Så det var jättebra att vi fick lära oss mer om det. Fick även se en film som visade ett bra sätt att lära in slalomet, och det är det jag kommer att ta åt mig och träna vidare på.

Den sista timmen av kursen byggde våran fantastiska instruktör Antje upp en mindre bana som vi fick köra. det var en rak bana som bestod av, i ordning, tre hopp, lång tunnel, en slalomport, ett långhopp, kort tunnel, två hopp, tillbaks till den korta tunneln och så ett hopp. Men även om banan var rakt fram var det ganska mycket svängar och så, och det var bra så man fick känna på hur det var att styra sin hund på det sättet, och det gick jättebra! Blev så imponerad av lilla snutt-Tindra, helskotta vad hundar kan läsa av ens kroppsspråk bra! Om man visar allt på rätt sätt alltså...^^

Ja, så det här gav verkligen mersmak! Så vi fyra tjejer bestämde oss för att börja träffas varannan vecka för att träna i grupp. Och alla som vill prova på agility eller bara vill kika på är hjärtligt välkomna! Måndagar jämna veckor kommer vi att vara där. Men känner jag mig själv rätt kommer det bli att man åker dit lite oftare nu när man vet hur allt ska gå till och man har upptäckt tuuusen saker man kan träna på :D KUUUL!

Tänkte bjuda på ett jäkla gäng med bilder från banan vi körde till sist!

Jag & Tindra (haha, man ser då för hemskt rolig ut...;D):
       
       
       



Anna-Karin & Raya:

           


Caroline & Affe:

             


Ronja & Salsa:

         


Antje & Challe (instruktören & hennes hund!):

           


Och så två gruppbilder! Tyvärr blev de rätt mörk, men ska fixa till det när jag fått tillbaks min laptop...^^

 

Kursförberedelser

Dagen började med en härlig sovmorgon, men nu har jag kommit in i den där åldern då jag får en jäkla ångest om jag sover länge på dagarna, man hinner ju fasen ingenting! Men lika skön är sovmorgnarna ändå..fram tills dess man kliver upp iallafall ;)

Jaja. Sen åkte jag upp till brukshundklubben, skulle in i klubbstugan och kolla vad som fanns i mat och fikaväg där. Kollade och grejjade där en stund, bar ut lite sopor och sådär, lät hundarna kuta runt på området och göra av med lite energi. Tror de tyckte om det, finns ju en del att lukta på där :) Sen tog jag med mig en sopsäck full med pantburkar och åkte på Ica för att panta dem och köpa lite av det som behövdes till klubben. Ska ju göra i ordning lite lunch nu i helgen på kursen och så behövs ju fikadelen i klubben fyllas på med lite godis och sådär för onsdagsträningskvällarna :) Ja, om ingen redan förstått så är jag nån sorts köksansvarig på klubben :) Trevlig uppgift tycker jag!

Det ska iallafall också bli jättekul med agilitykurs i helgen! :)

Nu ska vi snart åka till Andreas och Ann-Katrin och umgås lite, det var fasen ett tag sen nu. Sen när jag kommer hem ikväll ska jag fixa det sista inför imorrn och även frisera till Tindra lite, så hon inte ser ut alldeles som en byracka på kursen....^^

Ciao!


Stadsresa

Idag blev det en roadtrip med mig själv in till Östersund! Min kära vän Hanna är ju bosatt där nu så då gäller det att ta bilen och åka iväg :) Totally worth de 20 milen för att få träffa dig darling! Först kom jag till Hannas lägenhet och checkade den lite, finfin! Lite liten tv bara....;) haha, näerå! Sen gick vi ner på stan och insöp stadsluften, det var ju en riktigt fin och varm dag idag! Gick och tittade på alla UNDERBARA höstkläder som är i butikerna nu, synd bara att man inte har råd med nåt...Sen gick vi på Pause och fikade, åt en underbart god grillad smörgås med Tacoköttfärs i, MMM! Sen gick vi tillbaks till lägenheten och satt och surrade en stund till innan jag åkte hem. Trevlig dag som fan, MER sånt! :)

Nu ska jag ta och äta lite kvällsfika, prickekorvmackor och o´boy ^^

Bjuder på en himla finfinfin kvällslåt:

Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth


Hot Rod
























"Rod Taylor (Andy Samberg) är en självutnämnd stuntman, som är mycket våghalsig och även olycksbenägen. När han får veta att hans känslolöse styvpappa är svårt hjärtsjuk beslutar han sig för att göra sitt livs mest våghalsiga motorcykelhopp för att samla in pengar till en hjärtoperation."


Genre: Komedi

Haha, den här filmen låter riktigt kass på beskrivningen, men den är så jävla rolig! :D Lite halvsjuk sådär, handlar typ om ett gäng nördar, men alla har så himla roliga personligheter...haha. I love sånahär filmer, det är min favoritgenre. Litegrann i stil med Napoleon Dynamite & Superbad...Skrattsalvor utlovas! Rekommenderas.

Bakade lite igår...



Och de blev nåt så djääävulskt goda!!!

Onomatopoetiskt

Nu ska jag ta och hä i mig resterna från ugnspannkakan från igår till lunch, sen ska jag ta med mig grammatikboken och övningsboken och åka bort på Lärcentrum och sätta mig där några timmar :) Förhoppningsvis går det mycket bättre att koncentrera sig där.

Bjuder på en lugn höstmorgonlåt: Club 8 - Jesus Walk with me


En myslåt såhär på kvällskvisten

Ännu en underbar människa och musiker som tyvärr inte finns med oss. En svensk denna gången. Har varit en av mina favoriter sen jag var sisådär 7-8 år gammal. Underbar röst, underbara låtar. Någon för Sverige att vara stolt över! Det här är en av hans absolut finaste låtar.

Ted Gärdestad - Ett stilla regn



Ett stilla regn fyller spåren efter mina steg
Ett stilla regn möter marken på min vandringsväg
Ett stilla regn

Det faller pärlor från himlen
Och jag kan känna dom smycka mitt hår
Jag blundar länge och tänker
Och det blir skönt, snart kommer en vår

Ett stilla regn svalkar luften som jag andas in
Ett stilla regn varje vattenpuss är din och min
Ett stilla regn

Det rinner silver från taken
Och jag kan se hur det blänker mot mig
Det brister sakta i molnen
Och det blir sol, den lyser på dig

Ett stilla regn samlas till en spegel i min hand
Ett stilla regn sköljer snäckorna vid havets strand
Ett stilla regn

The last house on the left























"En nyinspelning av Wes Craven's skräckfilm från 1972. Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd..."


Genre: Skräck/Thriller

I motsats till den förra skräckisen, Walled In, var den här riktigt, riktigt bra! En överraskning för att vara en så pass ny film. Men den är ju en nyinspelning på den äldre Wes Craven-filmen från -72, så det gav ju lite hopp. Och riktigt bra var den! Spännande och med en annorlund twist, en riktig hämndfilm, och för en gångs skull mår man ganska bra efter en otäck skräckis, eftersom den fick ett så pass bra slut....Rekommenderar!

Paradisbadet

Dit var vi igår! Ett gäng på sju stycken, brudarna i en bil och grabbarna i en ^^

Det var en riktigt rolig dag :D De har ju byggt en 2,4m bred rutschkana där, som man åker på stora "badringar" i. Jävlar anamma vad fort det går! Och så har de både enkla och dubbla ringar, där man kan sitta två stycken alltså, men vi klämde på oss fem stycken på en, och där kan man snacka fart :D Och folk for av, rumpor bromsade och så vidare...hahaha, garvade så mycket igår att jag nog förlängde mitt liv med flera år.....^^

Och så lyckades både jag och Sara tappa våra nycklar, ungefär precis samtidigt...som tur var hade min bror hittat Saras och lämnat in hos badvakten, så hon fick tillbaka dem på direkten...men mina hade de inte fått in...men vi avvaktade och frågade när vi hade badat färdigt och skulle in och duscha och så, och då hade de lyckligtvis fått in den! som tur var, eftersom att i mitt skåp var både mina och Malins grejor, och så hade jag även nycklarna till Tinas skåp..haha..men det slutade ju bra som tur var ^^

 SKITrolig dag iallafall, tack alla som var med!! ^^

Slappardag

Jaa, idag har då varit en riiiktig slappardag. Men sånt är mysigt ibland, speciellt såhär på helgen...på måndag börjar ju allvaret på allvar om man säger så ;)

Om en timme ska vi iväg till mamma och pappa på kräftskiva. Fast jag äter inte kräftor så jag nöjer mig med paj och bröd :) Men det är ju alltid trevligt att umgås litegrann, och försöka utnyttja det sista på sommarn nu. Så det ska bli trevligt.

Men det blir nog inte allt för sent, för imorrn vid 8-tiden drar jag, brorsan och tre till iväg till Ö-vik och badar på paradisbadet! :) Det ska bli så himla roligt, var riktigt jävla längesen jag var där alltså...så det ska bli jättekul! En heldag med bad och rutschkanor och bubbelpool ^^ mysigt!

Walled In






















"En ung kvinna som nyss tagit ingenjörsexamen reser till en avskild plats för att övervaka rivningen av en mystisk byggnad. Hon upptäcker snart byggnadens hemska hemligheter och dess invånare, varav många var offer för en hänsynslös mördare som begravde sina offer levande innanför väggarna. " (taget från Tankafett)


Genre: Skräck/Thriller

Skräck är en av min och Anders favoritgenre inom film. Men det finns bra många kommersiellt gjorda skräckisar, bara för att liksom, så efter att ha sett en del blir man jäääkligt kräsen. Men man försöker ge de flesta en chans iallafall. Det gjorde vi med den här, och visst var den ganska spännande och så, men inte speciellt otäck, och en handling som var svår att följa och förstå. Mischa Barton spelade rätt bra dock.


Äntligen lite ordning på saker och ting

Har ringt och suttit i telefon bra mycket mer de senaste dagarna än vad som är vanligt. Men av en anledning dock. Det sista samtalet jag behövde göra, som gav svar på de flesta av mina frågor, gjordes idag och det var till studievägledaren på institutionen för humaniora. Fick svar av henne på några frågor och också tips på hur jag skulle fylla i min ansökan.

Jag har nämligen fyllt i en ansökan om studieuppehåll idag. Har ett par tentor kvar sen i höstas samt några skrivuppgifter som jag vill slutföra innan jag börjar nästa kurs, så jag kan lägga 100% fokus på den kursen. Så jag kommer att ta studieuppehåll i en termin, men det blir ju egentligen inget studieuppehåll eftersom jag iallafall kommer plugga...;) Men det känns skönt att det gick att göra på detta viset. Det blev lite allmänt strul, eftersom den kurs jag skulle ha läst nu i höst, Litteraturvetenskap A, inte ges till våren. Nähää, hur skulle jag göra då? Men det löste sig genom att jag petar in Engelska A nu till våren och fortsätter på Litt.vetenskapen till hösten igen :) Blev lite struligt till en början, men nu verkar det ha ordnat sig jättebra. Skönt också att jag fick sånt bra stöd av studievägledaren. Och den här hösten blir det fokus på skolarbetet som fasen, nu vet man ju iallafall lite mer vad det handlar om, det kändes redan i våras att det gick bättre och bättre..så det kommer nog hålla i sig :) Dessutom kommer det bli mest repetition på omtentorna jag ska göra då jag bara var ett par poäng ifrån godkänt när jag gjorde de i början på januari...då kan man bli less! Men just därför har jag stor förhoppning att det går lite lättare den här terminen ;)

Så mina terminer har sett ut/kommer att se ut på detta viset:
HT08 - AUO1 (Allmänt UtbildningsOmråde, första pedagogikkursen i Lärarutbildningen)
VT09 - Inriktning: Svenska A (i inriktningskursen ingår VFU, VerksamhetsFörlagd Utbildning, vilket inte ingår i den fristående svenska-kursen)
HT09 - Studieuppehåll, för att slutföra AUO1 och Svenska A
VT10 - Engelska A, (som fristående kurs eftersom jag kommer ha den VFU jag behöver i Svenskainriktnings-kurserna)
HT10 - Inriktning: Litteraturvetenskap A
VT11 - Inriktning: Litteraturvetenskap B eller Svenska B (Lutar absolut starktast mot det första alternativet)
HT11 - AUO2 (Andra pedagogikkursen)
VT12 - Engelska B
HT12 - Engelska C
VT13 - AUO3 (Tredje och sista pedagogikkursen, som jag tror består av en C-uppsats helt enkelt.)


Skulle ju egentligen ha 3,5 år kvar nu, men det blir då 4 med den här studieuppehållsterminen..men det känns helt okej, känns som att jag vill slutföra resterna från de här två kurserna så jag kan lägga allt krut på var kurs för sig..

Så så ser det ut i mitt universitetssidan i mitt liv just nu! ^^

I'll be there

Börjar den här bloggdagen men en grym grym grym låt. A tribute to Michael <3
Underbar text på den här låten. Och vilken röst han hade redan från början, Michael...älskar den.

Jackson 5 - I'll be there



Michael: You and I must make a pact(ooooh)
We must bring salvation back(ooooh)
Where there is love
I'll be there

Jackson 5: I'll be there

Michael: I'll reach out my hand to you
 I'll have faith in all you do
Just call my name
And I'll be there,(chorus) I'll be there

Jermaine: And, ohhhhh I'll be there to comfort you
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
I'll be there with a love that's strong
I'll be your strength; I'll keep holdin' on

chorus: holdin' on, holdin' on, holdin' on

Jermaine: Yes I will, yes I will

Michael: Let me fill your heart with joy and laughter
Togetherness, girl it's all I'm after
Whenever you need me
I'll be there (chorus) I'll be there
I'll be there to protect you

Jermaine: Yeah baby With a never-selfish love that respects you
Just call my name And I'll be there,(chorus) I'll be there

Jermaine: And ohhhhh... I'll be there to comfort you
Build my world of dreams around you
I'm so glad that I found you
 I'll be there with a love thats strong
I'll be your strength; I'll keep holdin' on
J5:holdin' on, holdin' on, holdin' on, holdin on'

Michael: If you should ever find someone new

I know he'd better be good to you
'Cause if he doesn't
I'll be there(chorus)I'll be there
Don't you know baby yeah yeah

J5: I'll be there I'll be there Just call my name, I'll be there

Michael: Just look over your shoulders honey, ooohhh

J5: I'll be there I'll be there

Michael: Whenever you need me, I'll be there
(J5)I'll be there
Michael:I'll be there, dont you know baby yeah, yeah I'll be there
J5: La, la, la, la-la la-la, La, la, la, la-la la-la (song fades to end)

If I needed bodyguards, I'd hire.....

De tre första för att de är både heta och så där manligt manliga, de två sista bara för att de är så jääävla heta...det kommer man långt med....;););) SLURP!

                   

1. Jason Statham                                                       2. Bruce Willis

                   

3. Dwayne Johnson (The Rock)                                                       4. Steve Talley



5. Johnny Depp

17 again


















"Om du fick chansen, skulle du då vilja leva om ditt liv? Det skulle 37-årige Mike. Och så ett mystiskt och magiskt ögonblick får han sin chans. Plötsligt är han tillbaka på Hayden High där han är basketlagets stjärna, alla tjejers favorit och klasskompis med sina egna tonårsbarn... vilket ger honom möjligheten att gå från en inte-så-bra-pappa till en riktigt bra kompis. Zac Efron (Hairspray, High School Musical-filmerna) och Matthew Perry (Vänner) är fantastiskt roliga som den yngre och äldre Mike i denna underhållande feel-good komedi som bevisar att den bästa tiden i ditt liv är nu." (taget från CDON)


Jag är en riktigt sucker för high school/collegefilmer, tycker de är lättsamma och roliga att se, brukar vara roliga karaktärer, och så kan man drömma sig in i de härliga kärlekshistorierna, som ALLTID slutar lyckligt ^^ Gav den här en chans, fast jag varken gillar Zac Efron eller tyckte den verkade speciellt bra, lite för lik många andra. Och den visade sig vara riktigt bra! Zac Efron var mycket bättre än jag hade fått för mig (och mycket snyggare dessutom ;)). Och så var det många roliga scener i filmen, man fick sig många roliga skratt. Rekommenderar, om man som jag gillar sånahär filmer! :)


Världens bästa festarlåt!

Speciellt grym på förfesten, får upp vilka mungipor och dåliga humör som helst!!

Queen - Don't Stop Me Now


Torsdag

Ja det är ju det här med rubriker, det är lite halvsvårt att ha nån fantasi ;)

Sitter och väntar på ett telefonsamtal nu. Skulle behöva fått det ganska snart så jag får klara ut saker och ting. Man kan ju bli lite halvt jättesnurrig om man är inne på en hemsida och ska försöka hitta nåt, eller att googla på nåt. Så det är lika bra att få prata med nån som verkligen vet!

Måste ta och sms:a mina "kollegor" i Köksgruppen på RBHK, det är dags för några tävlingar nu i augusti/september/oktober på klubben, jag ska ta på mig en av tävlingarna så ska jag pytsa ut de två kvarvarande på några andra ^^ Tror vi skulle ha tagit och träffats lite och prata ihop oss lite om våran lilla grupp, det har ju som inte blivit än :) KUL iallafall att de ska ha en till valpkurs! Det betyder ju att det finns mer intresse, jätteroligt! Och jag lääängtar till agilitykursen, det ska bli så himla kul!
Sugen att gå agility- eller valpkurs?? :) Kolla här!

Final på Hällesjö

Ja det är ju ikväll det. Har ju inte blivit så mycket Hällesjö i sommar pga olika anledningar, bl.a. att jag varit sjuk ett par onsdagar och haft annat för mig så jag tror jag bara varit där två gånger! Skandal tamejfan. Men sistgången ville jag inte missa så det blir det ikväll!

Sen ringde de förut från bemanningen och frågade om jag kunde jobba imorrn 07.30-12, absolut sa jag..nu gäller det att försöka jobba så mycket man rår med så man får nå päningar. Och imorrn efter jobbet sätter jag igång på allvar med skolan kan man säga. Har en grammatiktenta den 29:e augusti som jag MÅSTE klara, så nu är det slut på "sommarlovet". Och vilket lov sen, som har bestått av jobb...;) Jaja, det är bara att ta tjuren vid hornen!

Nä nu må ja ta och laga till nåt käk, så jag hinner med att både äta och duscha utan att stressa ihjäl ^^

Resultatet av shoppingen

Blev detta:
















(Bild från Rusta)



Och två hantlar och ett gäng vikter. Så nu jäklar ska vi bli fit må ni tro ;)

Prinsessan Madeleine har förlovat sig.

Och bryr jag mig? Näe. Inte ett jävla dugg. Kul för henne, men låt na va för fan.

Ja, nu ska vi åka en sväng till Sundsvall, Anders ska handla nå grejs.

Ciao!

Favorit i repris

Det här är en förbannat jävla grymt bra låt. Har lagt upp den på bloggen för lääängesen, men den förtjänar så jävulska hårt att läggas upp igen. I love it. Och som jag sa sist, den här mannen har lätt en av de bästa sångrösterna i världen. Den går iallafall rakt in i mitt hjärta...

Ozzy Osbourne - Lay your world on me



I know you think you're all alone
I haven't been there when you've needed me
I didn't deserve the love you gave
But now I'm telling you I'm here if you need a friend

Give me your pain
Give me your anger
Let me be your rock
I can be the pillar of strength that you need
I'll help you keep it all together
It's better late than never
Lay your world on me
I can take the weight

Don't let it twist you up inside
Time never fails to make the heartache stop
You've got to let those feelings go
I'll give you everything I can if you say the word

Give me your pain
Give me your anger
Let me be your rock
I can be the pillar of strength that you need
I'll help you keep it all together
It's better late than never
Lay your world on me
I can take the weight

We all laugh and we all cry
We all hurt the same inside
We all fall down and we lose faith in who we really are
But if we bend instead of break
The choice for us is to make it together
Lay your world on me

I'll help you keep it all together
It's better late than never
Lay your world on me
Lay your world on me
Lay your world on me

I can take the weight

Kväller

Har jobbat kväll ikväll 16-21. Gick riktigt bra faktiskt. Var ju sista dan "på schemat", men det kommer nog bli en del i fortsättningen och i höst också. Men det lär väl gå bra. Ska väl förmodligen få börja lite smått på ett annat jobb också, och det ska bli jättekul! :)

Sen måste jag säga vilken tur att man har en mamma, eller hur? :) Ja jag skulle då ha svårt att klara mig utan min. Det är så underbart att ha nån som stöttar och ger råd och hjälper, jämt. Tack mami!! Det kommer nog bli bra till slut alltihop...

Mittfiske.se

Kolla in på startsidan på Mittfiske.se, lilla pappsen har blivit intervjuad! Han blev tillfrågad för de gillar hans bilder så mycket...:) Han har även med dagens bild där på startsidan, strax ovanför intervjun.

Man blir ju stolt! ^^

Bakade lite häromveckan....

och det resulterade i de här:















Chokladmuffins med smält mörk choklad i smeten, och choklad/cream cheese-frosting.
































Citronmuffins med rivet citronskal + saft i smeten, och citron/cream cheese-frosting.














Recepten hittar du på Leilas sida på recept.nu!

Det gick fortare än jag trodde!

Ja, det gjorde det, att lägga upp nya designen...

Det jävlades ju tidigare ikväll, var tvungen att göra om allt från scratch, men det gick faktiskt ganska fort! Och ju mer man håller på i koderna, desto fortare går det med pilleriet :)

Jaja, nu vill jag har lite plus och minus om designen, om ni ser nåt som är konstigt eller helt enkelt inte ser bra ut, eller om nåt är svårläsligt osv, skriv och berätta! Vill ju förbättra det som går :)

Länkarna här ovanför, under headern, är än så länge bara länkade hit till startsidan på bloggen, men de kommer att uppdateras eftersom...

Kommer bli mer skrivet nu i bloggen när jag har fått upp nya designen, och då vill jag se mer skrivet från er också i form av kommentarer! ;) I gengäld ska jag försöka kommentera så mycket som möjligt på andras bloggar...för det ÄR roligt att få kommentarer!

Slumdog Millionaire

"Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Mumbais slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av "Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga för att förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat." (taget från CDON)


Det här var då filmen vi såg igår. Det är väldigt sällan jag blir jättesugen att se en film genom att läsa resumén om den, men den här är en av få. Väldigt gripande och stundvis småotäck film. Jävulskt bra story och grymma skådisar. Man blir riktigt förbannad på vissa alltså! Och sen gillar jag filmer som har tillbakablickar som handlingen lutar sig på. Rekommenderar verkligen denna film, den var ruskigt bra!

Filmtajm

Nu ska vi se Slumdog Millionaire, den verkar riktigt bra....återkommer med "recension"!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus