Lugn helg

Har det varit den här helgen!

I torsdags kom världens bästa svärmor och hälsade på! Vi åt hemkörningspizza och kollade på film! Blev en riktigt lugn och skön kväll, jag sov mig igenom hela första filmen, var så sjukt trött. På fredagen styrde hon kosan hemöver, och då följde Anders med henne eftersom han för det första hade sin bil kvar i Hammarn, och för det andra för att det skulle snöa och han förmodligen skulle få ploga lite. Så jag har varit lite gräsänka nu i helgen..Visst, det kan vara ganska skönt att vara ensam ibland, men jag tycker för det mesta att det är SKITtråkigt! :D Jag är en riktigt sällskapsjunkie, eller ja, jag har nog blivit det på "senare år" :P Jag tycker inte alls om att vara ensam. Man behöver absolut inte göra saker tillsammans med den man är ikring helatiden, men bara att känna att det är nån annan i närheten gör mycket...men sen har jag en himla tur som har mina älskade djur, så helt ensam känner jag mig ju inte! :) Men jag har passat på att plugga massa i helgen, och det har gått himla bra, har fått ganska mycket gjort! :) Och så har jag kollat en del på Top Model, har precis börjat på säsong 13 nu, med bara korta modeller, det är kul att se!

Och imorrn börjar en ny "arbetsvecka"! Varje förmiddag är det villkorsutbildning, och på onsdag och måndag eftermiddag ska jag sitta på medlyssning..det var skitroligt sist så jag längtar nästan! :D Och den här veckan hoppas jag att jag inte är lika trött, och kan komma i säng i ännu bättre tid, så jag orkar att plugga lite mer på kvällarna..för det behövs..! :)

Och så längtar jag nästan ihjäl mig till nästa helg!! För då kommer min kära älskade vän Hanna hit! Sist vi träffades var på juldagen, waaaaaaay för lång tid sen! Så det ska bli sjukt jävla roligt! Vi ska gå på bio och prova på utelivet i Sundsvall :) spännande ;)

Nä, nu tillbaks till plugget!

Tävling

Jag är med och tävlar om en personlig almanackaAlinas blogg! Var med du också!

Todiloo

Hej på er!

Ni får tyvärr nöja er med att det blir mycket text nu..har inte fotat på jättelänge och kommer inte på några roliga bilder att lägga in i mina inlägg heller ^^ menmen, ni överlever nog! Tycker ni det blir tråkigt att läsa massa text får ni väl strunta i det och återkomma då ;)

Iallafall, så har ju internutbildningen för jobbet börjat! I måndags var det en heldag med allmän information, gårdagen var en förmiddag där en tjej kom och berättade om hennes jobb och en kille berättade lite om kundmöte. Sen, i förmiddags börjades det med villkorsutbildningen. Och i eftermiddags satt jag på medlyssning! Och jag kan bara säga att det verkar vara ett jätteroligt jobb! Känns som att det kommer att passa mig jättebra :) Och alla är så himla trevliga, man trivs verkligen jättebra fast man bara varit där i tre dar och bara påbörjat utbildningen :D och alla andra som har börjat nu samtidigt som mig är också skittrevliga! Så allt känns verkligen SUPERBRA!!

Nä, nu ska jag snart ta och kolla på storslalomen och heja på Anja! Och så ska jag vänta på att Johanna dyker upp så man får ta och fika sig nå te och go´bullar! :D

Haha, tji fick ni

Var så inne i pluggningen i onsdags så det blev inget då!
Men tentan kändes gå skitbra iallafall! Kändes så jävla skönt! Var typ första gången jag gått från en tenta och känt "YES!". Nu ska man ju absolut inte ta ut nåt i förskott, men det känns som att, får jag inte ens godkänt på den har jag snurrat till någonting riktigt rejält...ja, så vi får väl se nudå :) Har ett par uppgifter kvar i den här delkursen, de tänkte jag bli klar med i helgen, för på måndag börjar nästa delkurs. Brittisk och Amerikansk kultur, blir nog intressant att läsa!

Igår kände jag och Anders för att åka en repa till Hammarn, och vi slog slag i saken också :) Sover över hos Helena och Emil, mycket trevligt! Gårdagkvällen ägnades åt att männen installerade H & E:s nyinköpta högtalare, sen kollade vi på hockeyn, Sverige - Vitryssland, och sen spelade vi lite bordshockey, när vi ändå hade fått upp stämningen lite! :D Ikväll ska jag äta sushi för första gången i mitt liv, det blir spännande..!

Har iallafall en himla rolig sak att berätta! Rolig sak för mig iallafall....jag fick jobbet!!! Så nu är min nya befattning "Resurskonsult"! Låter riktigt fint, va? ;) Var och skrev papper i tisdags, på bemanningsföretaget. Jag är nu alltså anställd av dem, tillsammans med 15 andra studerande som kommer jobba med samma sak. Det som kommer bli mitt jobb är som skadereglerare på Trygg-Hansa! :) Känns sjukt kul och spännande! Så på måndag ska vi först ha en "introduktionsdag" hela dagen, där vi får se lokaler och veta lite policy och liknande på TH..sen börjar en intensiv utbildning, 8.30-12.30 varje vardag i 4 veckor, samt att man ska vara med 5 eftermiddagar på medlyssning. Så det blir att se till att man pluggar hårt på eftermiddagar och kvällar så skolan hinns med också! :) Men jag tror det kommer gå bra. Känner mig riktigt peppad på det här. Sen efter utbildningen kommer jag att jobba ca 2 dagar i veckan, ibland kan det bli fler, t.ex. vid sjukdom och liknande, och ibland kan det bli mindre. Sen är det jobb hela somrarna..! Helt underbart! :D MONEY, säger jag bara! Och det bästa av allt är att det här är ett jobb som jag kommer kunna ha resten av min studietid! De ville ju anställa studenter som var "i början" på sin utbildning, och jag är ju inne på min tredje termin nu, och har sex kvar :) så det är ju jättebra, nu slipper jag leta sommarjobb varje sommar och hatta runt på olika ställen! Ett annat plus är ju att det bara är vardagar och dagtid...^^

Nä! Nu tror jag att jag ska dricka mig ett glas O'boy och sätta mig och plugga lite, så uppgifterna blir klar..! :)

Jag vet att ni saknar mig ;)

Men jag återkommer lite senare ikväll, är mitt uppi pluggning nu och vill inte förstöra peppen! Tänkte bara förvarna lite snabbt att det kommer mera! ^^

Grym låt!!!

ÄNTLIGEN har jag hittat den!!!!

Den här låten brukar vara i SKITMÅNGA filmer när det börjar hetta till lite mellan personerna..har letat och letat och undrat och undrat vad fasen det är för låt, men igår ramlade jag över den av en slump!



Marvin Gaye - Let's get it on

SÅ jävla skön låt!!! :D


Och här är en riktigt grym liveversion :D Vilken röst alltså..!



BAKSUGEN!!!!!

Blev så himla baksugen!

För det första igår, när vi var till Christian och Annika och hälsade på lite och fick oss lite fika. Annika hade bakat eget bröd, "Tebröd från Australien" som det hette...och helvete vilket underbart superjättegott bröd!! Ett av de godaste bröd jag ätit. Det är inget märkvärdigt eller så i smeten, men det som är bra är att det är linfrön i, nyttigt och bra! :) Så då passade jag såklart på att ta receptet, så det ska jag ta och baka..! Har ju såklart inte alla ingredienser hemma. Men ska handla det imorrn ^^ Recept på det här goda brödet finns här! Ett tips är att äta brödet med Bregott, tror det är absolut godast! :)

Men eftersom jag inte kunde baka det blev jag ju himla sugen på att baka nåt annat, så då får det bli snoddas/kärleksmums! Det är ju sååå himla gott, och det hade jag alla ingredienser för också :) Så det blir det ikväll, varvar pluggning med bakning ^^


Anders är rolig han

Vi äter nästan alltid risgrynsgröt som vi värmer i micron till frukost. Häromdagen stod Anders och värmde sin gröt, och så såg jag att det där "locket" man lägger ovanpå maten låg utanför micron, och eftersom gröt brukar kunna sprätta när det värms upp tyckte jag att han skulle hä på locket.

"Men då blir ju det locket så himla geggigt!"

AHAHHAHHHHA skrattade jag. Det är väl liksom det som är meningen ;) att locket som är lite lättare att diska ska ta emot sprättet istället för att micron blir alldeles äcklig :D Det lät så satans kul.

Nu är det nära...

Har ju varit på två möten på bemanningsföretaget där jag sökt jobb. Första var ju innan jul, andra var i mitten på januari..idag var jag på ett sista "avstämningsmöte", de ville liksom kolla att jag fortfarande var sugen och vad allt innebär och så..det har känts himla bra hela tiden, och fick även veta att det hade utökats, så det är 16 platser som ska bli tillsatta...så det känns faktiskt som att jag har ganska stor chans! Bemanningskoordinatorn skulle ringa mig så fort som möjligt och berätta om jag får en plats och vad jag isåfall kommer ha för lön...och så börjar utbildningen den 22 februari! Så HÅLL tummarna för mig nu! Skulle vara grymt skönt och otroligt roligt och utvecklande att få det här jobbet! :)

Torsdag mitt i veckan

I måndags blev min "önskan" uppfylld! :D Fick veta att Marina och Joel var sugen på att komma hit och hälsa på. Såg då min chans att få hit synthen! Som tur är har ju jag världens mest fantastiska och snälla bror. Han pulsade in i djupsnön till huset i Vikbäcken, eftersom vägen in dit inte är plogad/skottad, och hämtade mitt tunga jävla åbäke till synth, och pulsade ut igen bärandes den. TACK TACK TACK än en gång kära bror!!!
Så i måndags kväll kom då herrskapet och hade med sig synthen! Gissa om jag blev överlycklig! :D Jag och Marina hade dessutom deal:at lite, jag fick spela synth om hon fick spela Sims 3 på min dator :D Männen satt ju och kollade på typ nån krigsfilm eller så, så alla blev nog nöjd ^^

Sen dess har jag spelat litegrann varje dag, och jag måste säga att det går framåt! OJ oj oj vad ROLIGT det är! Och när man dessutom känner att det går framåt så är det ännu roligare. När man märker att det faktiskt inte är en omöjlighet att lära sig de här låtarna. Jippie! Så nån gång i framtiden kanske det dyker upp nån sorts videoblogg, vi får se...^^



Ja, så här ser alltså min lilla "spelhörna" ut nu ;) Har ju inget synthstativ så man får taga vad man haver! I detta fall gästsängen :D Och eftersom vi inte har nån stol eller liknande som är tillräckligt låg så får jag sitta på kylboxen. Yes box. Inte direkt skönt, men vad gör man :D Och skärbrädan som ligger framför synthen är mitt "notställ". Eftersom bläckpatronerna i skrivaren är slut så jag inte kan skriva ut noterna, får jag kolla på noterna direkt på datorn. Och för att datorn inte ska gå varm måste jag ha den på skärbrädan istället för direkt på täcket...:D


Svar till Malin

Mycket möjligt har du nog hört Rikard spela den här! :D Vad jag har förstått var det en av flera låtar de valde mellan när de gjorde första Twilight-filmen, och enligt många av fansen borde den här mycket hellre varit med i filmen än den andra de valde (fast den är också riktigt riktigt vacker :))..och vad jag minns så gillar ju Rikard Twilight, så han har nog snappat upp den här också..! Och han är ju sjukt grym på att spela, skulle velat hört han jag med! :)

Låten heter iallafall River Flows In You och är gjord av nån snubbe som heter Yiruma! :)

ÅÅÅH jag vill ha hit min synth NUUU!

Jag har ju för det första den där How I met your mother-signaturmelodin att lära mig, och sen har jag hittat fan en av de absolut vackraste låtarna jag hört. Och bara piano. OCH så hittade jag noterna på den! :O För bra för att vara sant! Så nu kliar det som FAN i fingrarna, gud vad jag vill spela! Så otroooooooligt sugen är jag!!!

LYSSNA!



Inte för att den är superlätt eller så, men jag ska nog klara av den om jag får hålla på ett litet tag ^^ för jag MÅSTE lära mig den, så är det bara!


Förresten: När jag hör musik som denna, då är mitt svar på frågan "Skulle du hellre bli döv eller blind?" helt utan tvekan: jag skulle hellre bli blind. Jag skulle gå under om jag inte kunde höra så vacker musik som denna. SÅ vacker är den, och SÅ mycket känslor ryms det i de tre minuterna.

Back in business

Eftersom två av mina "fans" har bett på sina bara knän...nåja, det kanske inte riktigt var så det gick till..menmen. Har inte bloggat på en vecka nu, FY på mig! Men här är jag igen :D

Veckan som gått har känts bra, det har varit plugg, en liten tripp till Hammarn, och allmänt lugn. Känts bra. I onsdags fick jag veta att jag klarat ena delen på svenska-grammatik-tentan, JIPPIE! Det var den med ordklasser och en massa sånt, så nu är det bara satsdelar och meningsuppbyggnad och sånt tjosan kvar, i andra delen. Så jävla skönt, Blev sjukt glad och lättad när jag fick veta att jag klarat ena delen :)

Annars pluggar jag på med engelska-grammatiken och pedagogik lite omvartannat. Har fått lite mer motivation till att plugga intensivt på dagarna, eftersom jag har fått låna Twilight-bokserien av snälla Hanna, och den är SÅÅÅ bra så man bara måste läsa helatiden! Men eftersom jag har studielitteratur att läsa också måste jag ju göra det först..men eftersom jag har, för närvarande den andra boken, som ligger och väntar på mig pluggar jag mer intensivt så jag kan fortsätta läsa den så fort som möjligt :D

Nä, nu tillbaka till pluggandet!

Pssst A-K! Ska försöka få Anders att gå med på att lägga ut en nyare bild, annars går det att kolla lite bakåt i bloggen så borde han finnas med på nån bild! ^^

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus