Gotta!

Nu har jag varit en sväng på Willys och föreberett mig inför Guldbaggegalan ^^

Det blev:




MMM! Var riktigt sugen på choklad ikväll ^^

Men nu ska jag fortsätta plugga tills det börjar och jag kan gosa ner mig i soffan :)

Guldbaggegalan!

Yay, vad glad jag blev när jag gick in på tv.nu och kollade om det var nåt bra på tv ikväll. Såg att det är Guldbaggegalan! Blev glatt överraskad!

Har nog aldrig sett Guldbaggegalan i sin helhet förut, men nu var det speciellt tre faktorer som gjorde att jag blev sugen:

1. Johan Glans är programledare. Jippiiiie!
2. Bröllopsfotografen är nominerad i tre kategorier. GRYM FILM! :D Vill se Björn Starrin vinna för bästa manliga huvudroll och Kjell Bergqvist för bästa manliga biroll.
3. Såklart är Män som hatar kvinnor nominerad i flera kategorier, där vill jag ju, SÅKLART, se Noomi Rapace vinna för  bästa kvinnliga huvudroll!

Så det blir roligt att se!


(Bild hittad på google.se)



Myshelg!

Ja, den här helgen har varit riktigt lugn och mysig!

Igår klev jag upp kring 10, pluggade, var på bolaget en sväng, sen vid 18-tiden åkte jag ner på stan till tågstationen för att hämta upp mina kära mamma som kom med tåget från Stockholm! När jag hämtat upp henne åkte vi på Willys och handlade lite go´mat till middag, det blev fläskkotletter, potatisgratäng, sallad och bearnaisesås! SUPERGOTT blev det!! Vinet jag hade köpt var ett rött vin som heter Il Nostro, det var faktiskt jättegott! Jag som inte brukar tycka om rött vin annars. Man kanske börjar lära sig? I vilket fall var det himla gott, så det rekommenderar jag, bara 55 spänn för en flaska, bra pris tycker en fattig student som jag! ^^ Har sett att det finns en vitvinsvariant av Il Nostro också, får prova den nästa helg kanske ;)

Sen sov mammsen över här, och idag har jag mest bara tagit det lugnt också. Vi åkte på Birsta en sväng innan jag skjutsade henne till bussen som gick in ifrån stan, sen dess har jag ätit middag, kollat lite på film, tagit en tupplur och nu sitter jag och pluggar :) Såna här helger gillar jag!

Förresten: Nån som vet varför det heter Systembolaget egentligen? :D Sjukt konstigt namn nu när jag tänkte efter lite :D

Något att lära sig...

Har hittat en video på Youtube med ett kort stycke musik som jag har bestämt mig för att jag ska lära mig ^^ Måste ta med mig synthen nästa gång vi åker hem hit från Hammarn. Som tur var hade han som gjorde klippet lagt ut noterna, perfekt! Nu gäller det bara att minnas lite från pianolektionerna i trean på gymnasiet..:P Fast det är ju bra att jag försöker friska upp minnet lite ^^




Såhär ser noterna ut:


Det är ju det där med att tänka om basklaven, och spela alla noter med båda händerna
samtidigt som är så jäkla svårt! :D Men jag har gett mig fan på att klara det ^^


Är det förresten någon som har missat att jag är ganska galen i How I Met Your Mother? ;)


Full House



Kommer ni håg den här gamla 80/90-talsserien? :D Själv tittade jag jämt på den här och ett till gäng äldre sitcoms när jag gick i mellan- och högstadiet. Jag minns att jag tyckte det var så perfekt, för alla dessa serier började alldeles lagom tills jag kom hem från skolan! Jag följde de frenetiskt. Och just Huset Fullt, eller Full House på engelska, var en av mina absoluta favoriter. Så, eftersom jag har blivit en riktig serie-nörd nuförtiden, och har kommit på alla möjliga serier jag ska ladda hem och se, så började jag med den här eftersom jag hade första säsongen hemladdad och otittad. Den är ju fortfarande ganska underhållande och så, men tänk vad man "ser" annorlunda på saker med bara några års mellanrum? :D För då tyckte jag som sagt att serien var jättebra och rolig och ganska vanlig. Tycker fortfarande att den är bra också, men den är OTROLIGT fjantig alltså! :D haha! Men det är lite typiskt USA. Menmen, det är i vilket fall en halvmysig serie ett följa ^^

Minns också att jag var STÖRTKÄR i han som spelar Jesse, John Stamos. Tyckte han var såååå snygg! Tycker väl fortarande att han är rätt snygg, fast det blir nog bättre när han klipper bort hockeyfrillan..:D

Tea and grammar



Dricker te ur världens bästa mugg att dricka te ur <3 Sitter och pluggar grammatik för fullt också, det är fan nästan lättare på engelska än på svenska faktiskt. Skitknäppt. Men det gör ju inget ^^ Känns som det kommer gå himla bra iallafall! Det är riktigt kul till och med. Gjorde nyss ett "quiz" på introduktionsdelen och det kändes verkligen som att saker sitter någorlunda! Det känns att jag har lite hjälp av att ha läst svenska-grammatiken.

Idag har min kära papi varit hit och hälsa på lite! Det var kul tyckte jag :) Och så fick jag ju träffa "lill-Atlas" som inte är så liten längre! :P Kommer bli en stor och rejäl hane det där. Han kommer bli skitsnygg!

Och på lördag kommer mami hit! <3 Hon är i Stockholm nu på nån informationsgrej genom jobbet, och på lördag åker hon med tåget från storstan till Sundsvall, då ska jag hämta upp henne på tågstationen, sen ska vi åka och handla och sen hem och göra nån smaskig lördagsmiddag! Sen sover hon här tills på söndagen..jag tycker det ska bli jättemysigt! Är ju lite ovant för mig att inte ha mamma och pappa några km bort, så jag njuter verkligen när de är här..! :)

NÄ, nu ska jag fortsätta plugga..!

Träningsdagbok, dag 10

Himla skönt att Anders blivit så peppad att gå ut och promenera, för nu peppar vi varandra! Var inte speciellt sugen när han frågade för en timme sen, satt och pluggade och hade det så varmt och skönt inne. Men jag kände att, fan, nu har jag inte vart ut på nån ordentligare promenad på flera dagar, så både för min och hundarnas skull följde jag med. Och det är ju bra att man lyckas "övertala" sig själv ibland. För när man väl kommer ut så är det SÅ skönt! Blev ingen längre sväng idag, men tänkte komplettera det med lite cykling ^^

Aktivitet: Rask promenad
Tid: 30 min.
Längd: 3,2 km

Detta ska även göras i eftermiddag:

Cykling 10-15 min.
50 situps
15 armhävningar

Studying grammar..



My company:


Måndag mitt i januari

Haha, vad störigt det är när man inte kommer på nån bra rubrik...

Har inte blivit nå träningsdagböcker på tre dagar, av den enkla anledningen att det inte blivit någon "träning" ^^ Ska försöka hinna med en promenad imorrn..! Ska försöka ta mig upp i tid så den hinns med helt enkelt :)

Idag har min nya kurs startat, Engelska A..verkar faktiskt riktigt rolig! Jag tycker ju som om det här med engelska. Och så verkar kursen vara riktigt bra upplagd, iallafall den första delkursen, grammatiken. Superbra att det är bra upplagt, så jag hinner med att läsa till några andra omtentor som jag måste göra också..hrmm...Men det känns verkligen som att det här kommer gå bra! Känns sjukt skönt.

Men nu ska jag ta en rastningsrunda med vovvsen, sen ska jag unna mig ett varmt, skönt bad..! Jag ska riktigt NJUUUTA! Sen ska jag ta och se nån film med Anders hade jag tänkt...så tar jag nya tag imorgon!

Godkväll!

Känner igen mig..! :D

Haha! Såg det här klippet på How I met your mother igår, och det kändes så klockrent ;D känner verkligen igen mig i det han sjunger, hahaha!



"Studying law...making a responsible choice for my future...
on a friday night...being a lawyer better be awesome..."


Tänkte bara berätta...

..att jag har den absolut världsbästasta mamman i hela världen!! PUSS på dig!!!

Men nu blev det lite trevligare!

För det första när jag fick veta att Marina och Joel ville komma och hälsa på! JIPPI - ropade jag högt. Blev så glad :)
Så vi har köpt lite chips och dip som vi ska lördagsmysa med, och kanske nån spännande skräckis? Och en rolig komedi efter det såklart ^^

För det andra för att Kickspix ska till Birsta imorrn med sin karl, så då kanske man föräras med ett besök av dem! Det skulle vara himla trevligt det också! :)

Den trevliga dagen blev inte så trevlig.

Tentan kändes okej. Kom ut och skulle åka hem, hade fått en p-bot. FYFAN. Precis vad jag absolut inte behöver just nu. Och totalt onödigt. Och dessutom inte för att jag struntat i att betala, utan för att det är avgift från 8 där på lördagar istället för 9 som det typ brukar vara. Jaja. Ska inte älta det där nåt mer nu.

Det andra jättetråkiga är att lill-Emma har fått magsjuka så det blir inget äta ute och bio ikväll, eftersom vårat sällskap då inte kan komma :( Jag som hade sett fram emot det så..för just nu har jag ingen helgkänsla alls. Menmen. Får roa mig med att läsa en massa engelska-grammatik och förbereda mig inför kursstart på måndag.

Märks förresten att jag börjat röra på mig och att jag gör av med mer energi än vanligt, för jag tycker jag är hungrig mest helatiden. Haha. Men nu ska jag ta och äta en hembakepizzarestbit (fint ord ;)) till lunch, sen ska jag sätta igång och skriva "registreringsuppgiften" till Engelska-kursen som ska vara inne på måndag. Jag tänkte för en gångs skulle verkligen vara ute i tid, så den ska jag göra helt klar i dag har jag bestämt ^^

Trevlig dag imorgon! :)

Ja, förutom att den börjar med en tenta då...

Men sen, på eftermiddagen kommer Ann-Katrin, Andreas, Robert och Line hit! Då ska vi gå ut och äta någonstans, och sen ska vi gå på bio, vi ska se Avatar :) Var inte så sugen att se den först faktiskt, men man har ju hört från så många att den är grymt bra, så det ser jag verkligen fram emot! :) Och att få gå ut och äta och umgås med trevliga vänner, det ska bli himla mysigt!

YAY för lördagsmys med trevliga vänner och bio!

Zippy har blivit en stor tjej! :)



Här var lilla gumman 4 ½ månad gammal. (Foto: Pappa Ulf!)

Den 4:e januari blev hon 1 år, och idag upptäckte jag att hon löper för första gången! :D
Min lill-fis-bäbis. Jag har väntat på löpningen, men nu när den "äntligen" kommit känns det ju inte
alls som att hon är gammal nog! Hon är ju bara min lilla bäbis än! :P


Träningsdagbok, dag 5

Aktivitet: Rask promenad
Tid: 50 min.
Längd: ca. 5,6 km

15 minus idag, men med rätt kläder går det ju alldeles utmärkt ändå. Trodde det skulle kännas kallare än det gjorde, så det var ju himla skönt. Idag följde även Anders med, trevligt! Hoppas verkligen jag kan hålla i det här nu...

Träningsdagbok, dag 3 & 4

Har varit lite kallt de senaste två dagarna, så det blev bara en kortprommis ner till postlådan igår för att posta ett brev åt Anders. Men imorrn hoppas jag det är några grader varmare och även att Anders ska vara bättre i foten så han kan följa med på promenad! :)

Men jag ska göra det här ikväll innan sängdags:

50 situps
15 armhävningar

Psst! Ge mig förslag på era pepp-tränings-låtar! Men inge jävla techno- eller remixdynga, hellre rock/hårdrock och så, med lite fart i!

Imorrn gäller det!

Ja, imorrn ska jag ju till bemanningsföretaget igen och träffa bemanningskoordinatorn, det ska bli spännande! Har ju ingen aning om vad det innebär men jag hoppas att det är något bra! Så håll tummarna nu imorrn! :)

Har mailat en lärare på Engelska-kursen nu också, jag har ju lånat böcker av kära Kickan, men på min litteraturlista är det en annan grammatikbok än den Kickan hade...så jag mailade idag och frågade om det funkar med den boken också, eller om jag måste ha den på litteraturlistan..HOPPAS verkligen att jag kan ha den jag redan lånat, annars måste jag köpa den där boken för 400 spänn. BLÄ. Men men, får välan se...

Jaja, nu ska jag kika lite bloggar, sen sussa så jag är pigg inför morgondagen! :)

Gonatt!

Träningsdagbok, dag 2

Aktivitet: Rask promenad
Tid: 40 min.
Längd: ca. 4,5 km

Blev en lite kortare promenad idag, hade lite träningsvärk i min bakdel (;D) sen igår så då tog jag en lite kortare sväng helt enkelt. Tänkte börja så, varannan dag lite längre, varannan dag lite kortare. Men så himla skönt det är iallafall! idag var det strax över 3 minus, det det kändes gå så himla fort idag, fast jag gick 40 minuter :D det är ju skönt. Blev inge situps eller armhävningar idag heller, det tänkte jag bara köra varannan dag nu i början så musklerna får vila varannan dag. Har haft en nypa träningsvärk i magen idag, men absolut överkomligt :)

Träningsdagbok, dag 1

Ja, jag kan väl kalla det här för nån sorts "tränings"dagbok, även om det är en riktigt mjukstart. Men jag höll på att fundera lite när jag var ute och gick idag, att om jag skriver upp i bloggen vad jag gjort varje dag och så, så kan jag för det första hålla lite koll själv, och sen blir jag ju pushad att fortsätta för att få bra resultat...annars får jag ju skämmes inför er! :D Fan vad smart jag är.

Och som sagt, väldigt MJUK start. Men jag försökte hurta lite iallafall, istället för att såsa på, som det brukar kunna bli när man är på promenad med hundarna :P

Aktivitet: Rask promenad
Tid: 50 min.
Längd: ca. 5,8 km

50 situps
10 armhävningar


Ja, som sagt, en väldigt mjuk start ;) Menmen, bättre än inget, anser jag. Ska även väga och mäta (midja, höfter, lår osv.) mig imorrn bitti, för att ha lite siffror och se om de förbättras. Kanske skriver in de siffrorna här sen, om det går framåt dvs ;) Det jag vill uppnå är helt enkelt att bli lite mer fit, få bort lite "daller", och må bättre och bli piggare! :)

Härligt!!!

Det är bara -0.2 grader här i Johannedal nu! :) Och superfint väder! Så nu sitter jag och fyller i iPoden med lite härlig peppande musik, för i dag börjar mitt nya, hälsosammare liv ;) Ska klä på mig understället, vad jag ska ha utanpå har jag inte bestämt mig för än, sen ska jag ta det YPPERLIGA "mag-bältet" jag har, för att fästa hundarnas koppel i, så jag slipper hålla i dem i händerna...sen ska vi ut på en ordentligt rask promenad! ^^

Hade väl framöver tänkt börja springa lite lätt men det blir när man fått upp kondisen lite...;) för nu ska den UPP! Nu ska kroppen bli fastare och mer vältränad, punkt. Tills jag har råd att börja simma och prova Friskis och Svettis så får det här duga :)


Förresten, såg en grupp på facebook som hette "vi som hör våran sms-signal när vi inte ens fick nåt sms!". Man minns ju speciellt väl när det var på det här viset förut..när man var nyförälskad och sms:ade varann helatiden ;) Då tyckte man att man hörde signalen helatiden...:D Haha, det är så sjukt vad många grupper på fb som är så träffande fast man tror att man är ensam om det.

Nä, nu fylla klart iPod, sen UT!

Mina små gosepluttar!

Det är så mysigt att Pixi och Porfyr har blivit så go´ med varann! :)



"Titta! Jag har nästan lika långa ben som morbror! Fast inte lika stora tassar..! ^^"



"Tvätt- och gos-tajm!!"



Haha, jag har sagt det förut och säger det igen: den här katten är en äkta livsnjutare!

Äventyrsbad i Sundsvall

Jag har faktiskt hållt på och undra förut varför det inte finns nåt ordentligt badhus i Sundsvall, a´la Paradisbadet i Ö-vik. Men så var jag inne på Sundsvalls kommuns hemsida häromdagen, för att kolla var det fanns några simhallar här runt omkring, och till min häpnad hittade jag Sundsvall Arena AB:s hemsida. Fick där se att de håller på och bygger ett äventyrsbad här, som kommar vara klart till sommaren! :D Döm om min lycka när jag läste detta.

HÄR finns lite bilder på hur badhuset kommer se ut! Fan vad roligt! Hihi.

Jag tycker om att bada och åka rutschkana! :D

Köttfärslimpa in progress!

Japp, sitter vid köksbordet nu och väntar på att pärerna ska bli färdigkokt, köttfärslimpan står i ugnen och såsen på spisen! MMM! Din förtjänst Ann-Katrin att vi äter köttfärslimpa! :D

Idag har det varit lite mildare också, det var -15.1 vid ett-tiden, och nu är det bara -14! Skönt, nu får det faktiskt ta och vända. Även om det inte är 30 minus här är det faktiskt nog med 15 också...^^ Men vi tog iallafall en promenad då när det var lite bättre temperatur, gick åt andra hållet idag och hittade en bra liten runda! Super :) Tar ju ett tag innan man lärt sig alla vägar och så här.

Och jag blir bara mer och mer förtjust i How I met your mother! :D Vi hittade inga fler än til säsong tre med svensk text, men då hittade vi med engelsk text istället! Och det funkar ju bra, det är iallafall lite lättare än att kolla helt utan text. Och bra träning inför min Engelska A-termin ;) Nån annan som har sett How I met your mother?? Och insett vilken underbart bra serie det är? :D

The Solids - Hey Beautiful

Har upptäckt en helt underbar låt som gör mig så glad, nu när jag har börjat titta på How I met your mother.
Den heter Hey Beautiful och är gjord av en grupp som heter The Solids, och det är alltså en bit av låten som är signaturmelodi till serien! Och även om hela låten verkligen är GRYM så är det ändå den sista delen, från 3:03 som är bäst! Så himla härlig! :D

Lyssna och njut!


"Att flytta hemifrån är ett stort steg"

Så började ett "brev" jag fick idag. Det fortsatte såhär:

"Det rymmer mycket av förväntan och kanske också en del frågetecken om hur det ska bli med kompisar, med ekonomin, med trivseln.

Men mest handlar det gissar jag om en härlig frihetskänsla. Något nytt, något eget.

Fast visst finns det saker som är skönt att ha med sig hemifrån. Som det här med en daglig tidning. För att hålla sig informerad om vad som händer, kolla nöjesannonserna, följa sporten eller ha lite pejl på TV-programmen."

Det här är alltså ett brev från Sundsvalls Tidning, där man som ung nyinflyttad får ett erbjudande om att få tidningen gratis i tre veckor för att prova på. Nu har vi redan ST eftersom de ringde strax efter vi flyttat hit och vi fick ett prova-på-erbjudande i tre månader för 300:-. Det är ju ett väldigt fint brev det här av ST, fast jag vet inte om jag känner nån härlig frihetskänsla nu längre...jag flyttade ju trots allt hemifrån för 4 år sen....^^

Spännande!

Håller på att göra lite nudlar till lunch nu...det är fan gott det! :)

Blev glad och lite surprisad i förmiddags! Måndagen före jul var jag på en arbetsintervju angående ett jobb jag sökt. Det är på ett bemanningsföretag som söker högskolestudenter som kan jobba ungefär halvtid. Det var en jättetrevlig tjej som höll i intervjun, och den kändes gå väldigt bra faktiskt! Släppte tanken om det där under julhelgen, tänkte att de hör väl av sig efter ledigheten så får man väl se hur det går då. Mamma hade hört att de hade ringt till Janne, som är min chef på Time, för referenser, och då kändes det ännu bättre, då borde de ju vara lite intresserad iallafall, tyckte jag.

I förmiddags ringde intervjutjejen igen. Så på onsdag ska jag dit igen, och nu träffa deras "bemanningskoordinator"! Jag vet inte hur stora det betyder att chanserna är för att få ett jobb, men det känns väldigt nära må jag säga! Vad jag förstod på det hon sa, ska jag träffa den här bemanningskoordinatorn för att se vilket jobb de har tillgängligt, som kan passa mig bäst. Det känns verkligen jättespännande!! Så, håll tummarna för mig! :)

Kallväre

Arrgghhh! Anders sa nåt jätteroligt häromdan, som jag tänkte "Jamen det där ska jag lägga upp på bloggen!", men tror ni att jag, med mitt otroligt skitdåliga minne, kommer ihåg vad det var? Tror jag måste skaffa en "bloggbok" där jag skriver ner allt jag ska blogga om när jag kommer på det....

Ja, idag har det som vanligt varit kallt igen. Inte lika kallt som på Hammarn då iofs, men ändå. -19 har vi haft under dagen, men ett strålande väder. Hundarnas tassar blir ju lite känsliga när det är så här kallt, man ser på dem när de börjar halta att då är det verkligen för kallt. Men jag tänkte idag att jag skulle prova ta med dem på promenaden iallafall, så de får ur sig lite överskottsenergi :) Och det gick alldeles utmärkt, inget haltande. Skönt, för det är ju när det är såhär kallt det är så himla fint väder!

Anders och jag har förresten hittat en ny favoritserie, som verkligen spelar i samma liga som Scrubs: How I met your mother...så jävla underbar serie! ^^ Så nu ska jag gå och fritera lite strips som jag ska käka med salt och massor av pommes frites-krydda, och så ska vi ta och se några avsnitt innan vi går och lägger oss :) Godnatt!

En helt vanlig måndag.

Ja, idag hade jag och Anders storslagna planer om att vi skulle gå till Ica Maxi och handla mjölk, två flugor i en smäll liksom, både promenad och handling. Bara det att vi började gå men sen visste vi fasen inte vart vi skulle gå riktigt :D Vi tycker att det liksom borde finnas nån gångväg här från Johannedal som går ända till Birstaområdet, men vi vettefasen vart den är isåfall. Men det ska vi undersöka tills nån annan dag :) Hundarna blev nöjd iallafall!

Och snöat har det gjort idag också. Det kommer bara mer och mer här.
Vi budade till oss en Voddler-invite på Tradera för en stund sen :) Blir lite spännande att se hur det funkar!

Jävulska skönt att både min och Anders laptop:ar funkar igen, så nu är bi tillbaks till det vanliga, när vi ligger i soffan med varsin laptop och tittar på film ^^

Nä! nu måste jag gå och snyta mig lite, är ju lite småförkyld så det rinner och är täppt mest helatiden.

Bjuder på en mysig bild iallafall! Tindra ihoprullad i sin gamla valpsäng, med en av kattungarna som nu har fått ett nytt hem!


Lilla Pixi!

Har ju inte visat några bilder på lilla kattjejen vi valde att behålla på jäkligt länge! På de här bilderna var hon 12 veckor och 3 dagar gammal, den 22:a december! :) Så himla söt och go!!


Sitter på armstödet på soffan :)


MONSTERKATTEN! Eller så lyckades jag ta bilden precis när hon gäspade ;)



Myskväll! :)

Vi har haft en jättemysig och trevlig kväll hos Ann-Katrin och Andreas, fikat, ätit chips, tittat på film och surrat! Det gillas! :) Vi ska sova här inatt och bli väckt av lilla Emma imorrn! Imorrn åker vi även hem till Sundsvall igen.

Årsresumé 2009

Jag sa ju att det inte skulle bli någon årsresumé, men då hittade jag den här passande listan som hjälper att komma ihåg lite, så det blir en iallafall!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag och min älskade sambo flyttade till en stad!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Brukar inte ha några "riktiga" nyårslöften, så jag hade nog inget då.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Japp, några stycken :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och det är jag väldigt tacksam över.
5. Vilka länder besökte du? Har bara varit hemma i Sverige.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Pengar? :D
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Hmm..datumen när jag: hämtade Zippy, kom trea i backtävlingen, och fick veta en jätterolig sak!
8. Vad var din största framgång 2009? Ehm..vettefan alltså. Att jag gjort saker jag tycker om? :P
9. Största misstaget? Inte något tror jag.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Har nog inte skadat mig, och varit väldigt lite sjuk! Det var ett par veckor i somras då jag var vrålförkyld och hade nån inflammation nära ischiasnerven, men annars så!
11. Bästa köpet? Zippy och datorn.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Hmm..räkningar. blä.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jajjamän! :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Losing you och My Saviour av Dead By April, Alias av In Flames (med Timo Räisänens coverdel dessutom!), hela Håkans senaste album och alla plågor på P3!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag är ju glad mest jämt jag så det var nog som förut! :) Har inte varit mycket ledsen!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sagt till mina nära och kära att jag tycker om dem, men det ska jag bli bättre på..:) Önskar att jag hade träffat mina goa vänner mer. Och att jag hade läst mer böcker - skönlitteratur.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Svurit mindre kanske? :D är alldeles för bra på det.
18. Hur tillbringar du julen? Var hos mamma och pappa med Anders, brorsan, Malin, mormor, morfar, Mats och Eivor..underbart as usual!
19. Blev du kär i år? Ännu mer i min älskade Anders!
20. Favoritprogram på TV? Scrubs, Family Guy, Top Model, How I met your mother
21. Bästa boken du läste i år? Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist och Om jag kunde drömma (Twilight-boken) av Stephenie Meyer. Vampyrer..;)
22. Största musikaliska upptäckten? Hmm..vet inte riktigt. Eller ja, typ Beyoncé. Hennes senaste skiva är så läskigt jävla bra för att vara sån musik. Cred till henne!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Hundgrejor, alltid önskat!
25. Något du önskade dig men inte fick? Ett Lips, till x-boxet, men jag köpte ett själv för pengar jag fick ^^
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade lite fest i Gulldalen kvällen innan, eftersom 22:a var på en söndag, på söndagen hade jag gjort smörgåstårta och så kom släkt och vänner och fikade!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Lite mer pengar kanske ^^ Annars har jag det jag behöver för att må bra!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Jadu...casual :D efter tycke och humör!
29. Vad fick dig att må bra? Min familj och mina vänner. Och godis! ^^
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Haha! Sugen och sugen..men för att säga några ;) : Johnny Depp (som alltid!), Robert Pattinson, Jude Law, Håkis Bråkis <3 snyggingar!
31. Vem saknade du? Alla som jag inte haft möjlighet att träffa så mycket!
32. De bästa nya människorna du träffade? Hm, bästa och bästa, jag har träffat många trevliga! Nya kontakter berikar alltid ens liv!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus