Imorrn gäller det!

För då är det den bästa dagen på året! Backtävling och cruising på Hammarn..finns det nåt bättre? ;)



Här är då min (eller ja, pappas...:P) lilla pärla som jag så klart ska köra upp över backen, min nya tradition, blir ju tredje året i rad! :) Jag älskar den bilen! Har cruisat runt jättemycket idag och spelat 60-talsmusik för fulla muggar..mmmm! Vad härligt! Ni kommer väl imorrn? Jaa, trodde väl det! Ses dådå!



(Förresten, ni ser väl aldrig var jag fått min favoritfärg från? ;))

Ge mig ett jobb

Nån som vet om nåt jobb åt en desperat-i-behov-av-jobb-och-pengar-ungdom??
ALLT av intresse.

Midsommarafton


Här var vi på lite middag och förfestning hos Andreas och Ann-Katrin, och det är hon som har tagit kortet. En mycket trevlig eftermiddag/kväll inför en mycket trevlig kväll/natt. Visst är vi fina?! ;) Mer skrivning om midsommarafton och -dan blir det kanske imorgon, för nu ska vi se Sjätte sinnet och jag ska nog äta lite tacos-rester sen i eftermiddags ^^

Hej på er alla 40 personer

Som läste min blogg igår! :) Eftersom ni vet vem jag är så skulle jag vilja veta vilka ni är! Så skriv gärna ett hej, och länka till era bloggar så jag kan läsa dem också!


Sådär, då har jag skaffat mig en mobilblogg.

Och den kan ni hitta på http://pauerlajn.blogspot.com/ ! Jippie! Ännu en blogg för er att läsa ^^
Kommer använda mobilbloggen när jag inte hinner blogga här eller när vi är ute på nåt äventyr utan tillgång till dator!
Have fun ^^

Efterlängtad har nu anlänt.

Jajjemän, var ner på Ica med kollinumret för en timme sen, och visst hade den kommit! Jag måste säga att det var väldigt snabb leverans, även om man alltid tycker att det tar skitlång tid INNAN man har fått det man beställt, eftersom man bara väntar och väntar...Men jag kan verkligen rekommendera Prispress, där jag köpte telefonen ifrån. De har en bra grej, för egentligen är K770i låst för operatören Tre här i Sverige, men Prispress importerar från nåt annat land, det märkte jag eftersom jag fick med en bruksanvisning på engelska - men då har Prispress de svenska bruksanvisningarna som PDF-fil på sin sida. Perfekt! Och det gick även att välja svenska som språk på telefonen. Så som sagt, jag rekommenderar verkligen den sidan, bra priser och snabb leverans!

Nu ska jag prova att mobilblogga!


Nattinlägg

JAHA, och så har man gått och håller på att bli sjuk, alldeles superlämpligt inför midsommar. JAG VILL INTE BLI SJUK. Så jag har redan bestämt mig för att jag ska bli frisk, snarast.
Och ingen mobil kom det idag heller men från min kolli.nr.-check kan jag dra slutsatsen att den borde komma till Hammarn imorrn eftersom den var i Ånge i morse.
Näej, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig och läsa lite Isfolket. Lär väl somna snabbare än snabbast eftersom jag är svinigt trött. Imorrn blir det någorlunda tidig morgon, för då ska jag och Anders midsommarstäda eftersom Fredrik ska komma och bo hos oss. Måste ju vara städat och fint här då finfolket kommer! :D
Och nu har vi äntligen köpt oss tvådagarsbiljett till Midsommarfirandet på Qul i Backen. Nån mer som ska dit? :)

Jaja, Gonatt!

Okej att det går att retuschera mycket i bildbehandlingsprogram.

Men det går att trolla rätt mycket med vanligt hederligt smink också! :P


Det kan bli lite skillnad..

av att bara ändra intensitet, kontrast och mättnad.
Den övre är originalbilden, den nedre tillfixad.


Efterlängtad

är precis vad denna sak är.



En sån här skönhet, Sony Ericsson K770i, ska (jätteförhoppningsvis) dimpa ner i brevlådan imorgon, alternativt på onsdag. Supernöjd redan. Galet snygg telefon, lagom med funktioner till ett hyfsat pris. Ja tack!

Vad lycklig man kan bli av materialla ting, håller ni inte med?! ;)

Tävling!!


Jag är med och tävlar hos Mamma . Jessica om ett par örhängen.
Tävlingen är sponsrad av
dinasmycken.com.
Var med och tävla du också!

Kissongarna

     

Visst ser de väl ut att må gott?!?! De bara älskar att ligga uppå Anders när vi ligger och tittar på film. Då trivs de! De vill vara så nära, och helst uppi ansiktet..de är så mysiga :)

Recept på en jävulskt god kaka.

Här kommer receptet på kakan jag bakar flera gånger i månaden, eftersom den tar slut så fort. För den är så GALET god!

Silviakaka


175 grader. Mitt falsen. 15-20 minuter.


Vispa först:

2 ägg

2 dl strösocker


Blanda sedan i:

1 dl kallt vatten

2 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver


Sås:

100 g margarin

1-2 st äggula

1 tsk vaniljsocker

1 dl strösocker

Blandas ihop och kokas upp


Låt kakan svalna, häll sedan på den varma såsen.

Strö över  kokos eller strössel.


Dubbel sats = långpanna


Mösspåtagningsbal 080528

Jajjamen, veckan efter "stora" balen var det dags att gå på mösspåtagningsbalen, som hålls på skolan. Där mixar de ihop alla klasser, så man får oftast sitta med mycket folk man inte känner. Som tur var hamnade jag och Paula snett mitt emot varann, det var skönt.

Vi började iallafall kvällen med att träffas hemma hos Elin. Jag, Paula och Isabell var där först, och senare droppade det in fler folk från klassen för att förfesta litegrann. Efter att ha suttit inne och storknat av värme ett tag gick vi ut, klassfotade litegrann, och satte oss vid ett bord utanför Elins lägenhet för att surra litegrann innan det var dags att dra sig bort mot skolan.

Väl där fick vi komma in i aulan på den lilla mösspåtagninsceremonin. Sen gick vi ut igen och minglade lite, innan vi fick förflytta oss in i gympasalen där maten skulle ätas. Det var jättegod mat, som Hotell- och Restaurang-eleverna i 1:an och 2:an hade lagat till. Det tog ett tag innan man började prata med alla runtomkring en vid bordet, men det släppte efter ett tag. Efter man hade tryckt i sig alla tre rätter och lite vin gick vi till aulan igen där The Women skulle spela. The Women är ett band som består av 5 (för kvällen 4) killar i 25-30-årsåldern. De spelar bara covers från 50- och 60-talet. Helt underbart, och så jävla bra de är!! Så resten av kvällen ägnades åt att dricka nån cider (sjukt det kändes att dricka alkohol inne på skolan!) och dansa järnet till The Women. Jag tycker nog att denna bal var snäppet roligare än den förra.
Här kommer ett gäng bilder från kvällen:

 Hemma hos Elin, tillfixad och fit for fight för mösspåtagningsbal!

  En liten del av klassen ihopklämd på balkongen.

    
Nästan halva klassen samlad.

                 
Utanför Elins lgh.               Sjungande utanför skolan.        Förväntansfulla studenter.

                               
Paula äter.               "Della" som satt mitt emot mig.   Min bordsherre Simon.
 
  Världens coolaste bild med världens coolaste band: The Women!

     
Jag och Paula.         Jag och världens bästa historie- och religionslärare Per!

 Jag och Magnus, en kille i klassen.

SJUKT rolig kväll som jag kommer minnas för resten av mitt liv!


Programbal 080522

Ja herregud vilken prinsesskväll. Jag tror aldrig jag har känt mig så vacker förut. Programbal är ju då alltså den "stora" studentbalen, då alla har långklänning och kostym och då man kan ta med sig en kavaljer "utifrån". Denna kväll var det Estetiska programmet och Naturprogrammet som hade bal tillsammans. En otroligt trevlig tillställning, god mat, trevligt umgänge, bra musik. Alla var så himla fina, det var så roligt att se alla så uppklädda och tillfixade! För våran del avslutades kvällen på GIII, jag, Anders, Paula, Elin och Stina drog dit ganska tidigt, lite senare kom typ halva balen dit. Men vid ettsnåret var vi nöjd och drog oss hemöver. En alldeles lämplig och trevlig balkväll! Precis vad man hade förväntat sig. Och att Anders ville följa med mig var guld värt, tack älskling!


     
Jag och Anders utanför G:a Teatern. Titta extra noga på hans slips, som jag sydde själv för att vi skulle matcha! ^^

 Paula med kavaljeren Jakob, som går (gick? :P) i våran klass.

 Jag, Paula och Elin.

 Jag och Jon, den bästa vännen av manligt kön som jag hade i klassen.

 Jag och Paula. Vi kommer att ha mycket roligt tillsammans, eftersom hon nu har flyttat till Bispgården!

Dåligt väder = ligga inomhus med gott samvete och blogga-dag

Jajjamän, en sån dag är det idag, med regnrusket utomhus. Samtidigt som det är trist att det är dåligt väder är det faktiskt ganska skönt att inte behöva få dåligt samvete bara för att man är inomhus. Och så tycker jag det är bra att det regnar lite och blir lite blött, så det inte är så stor brandrisk längre..för det är ju läskigt!

Men som sagt, bloggdag. Nu får ni hänga med i svängarna, för nu blir det inlägg om baler, student, bakning, djur..gott & blandat helt enkelt!

Det blidde två!

     

Japp, två små kissungar blev det! Visst är dom SÖTA?! Nu har de varit här hemma hos oss i snart två timmar, och de verkar finna sig bra. Har haft lite upptäcktsfärd på nedervåningen och nu busar de i soffan. Vad skönt känner jag att vi tog två, så att de har varandra! Den mörka är en hona, och hon ska nog heta Penny Lane (som Beatleslåten! :)) och den ljusa är en hane, och han ska heta Porfyr (Anders som bestämde...;)). Våra små bäbisar!

Första doppet

för i år är äntligen avklarat :) Jag och Malin tog och åkte bort till Singsjön och tog oss ett dopp..var uppåt 18 grader i vattnet, helt klart badvänligt! Och så otroligt vad skönt det var! Men typ en kvart efter vi kom dit började det blåsa lite mer än vad det hade gjort förut, så vi klev upp ur vattnet då, och det kändes som en alldeles lagom badstund. Lagom för att få kyla ner sig lite i den annars så stekheta dagen.

2 år och 8 dagar senare.

  

  


Jaa, att vi har lyckats stå ut med varandra, va?! ;) Den 24:e maj -06 bestämde vi oss för att slå våra påsar ihop, och vilken bra idé känner jag såhär efteråt! :) Men alltså två år. Det är ju hur länge som helst tycker man! Och det som är det sjuka är att det känns som att vi har varit tillsammans i typ 2 månader, samtidigt som det känns som att det är 10 år! Nån mer som brukar känna så? Underbart är det iallafall, att fortfarande vara så underbart otroligt jättekär i nån, om inte tusen gånger kärare!

Jag älskar dig Anders! <3

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus