Myseftermiddag

Snart kommer min kära Paula hit! <3

Vi ska ha en riktig höstmyseftermiddag, med hundpromenad i det mysiga höstvädret, gos med kattungar, och te och kladdkaka! Mys på hög nivå!

Titta på lägenheter!

Japp! Det ska vi göra idag! I Johannedal i Sundsvall. Spännande! Jag hoppas verkligen de är lika bra som vi tror. Och att det är ett mysigt område :)

Så nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska vi nog åka!
Skriver rapport senare! ^^

Ciao!

Kissongar!

Äntligen!

I fredags kom de små liven! Penny Lane var så himla gossjuk på förmiddagen, hon skulle ligga klistrad intill mig helatiden. Förutom det så visade hon inget tecken på att hon skulle föda, så inte fattade jag att det var dags! :D På eftermiddagen ringde Johanna och frågade om jag ville följa med henne på Allt för byn-föreställningen på eftermiddagen. Jamen gärna! svarade jag och ruschade hem från Hammarn för att ta en snabb dusch och sen åka ner igen. Men, när jag hade duschat klart och skulle klä på mig gick jag mot torkställningen som stod bredvid soffan, och så slängde jag ett öga mot Penny Lane som låg i soffan, och så såg jag att det låg en liten kattunge där hos henne!

Då började jag nästan hyperventilera eftersom jag inte direkt var beredd på det ;D Så jag ringde till Johanna och sa det att: -Min katt föder, jag kan tyvärr inte följa med! :) Så jag lyckades lyfta över Penny och den första ungen i födslolådan som jag hade ordnat till, och då fann hon sig i det och sen kom det tre små sötisar till! Så totalt fyra små kissungar blev det.


Födsel!


Här är de fyra små sötingarna! Tre stycken svart/vita och en svart/vit/orangefläckig.

Igår tog vi och märkte två av de svart/vita (genom att måla nagellack på klorna på varsin tass :)) så att vi ska kunna skilja dem åt lite lättare. Försökte att könsbestämma dem också, och nu är ju inte jag nåt proffs, men troligen är två av de svart/vita hanar och en svart/vit och den svart/vit/orangefläckiga honor :) Kan ju liksom vara bra att ha lite koll om nån blir sugen på en kattunge!

Det kommer komma fler bilder framöver på de ljuvliga små sakerna ^^

Skönt med helg!

Ja det tycker jag att det är! :)

Såhär ser jag ut idag:


Siamesisk tvilling. Är jag lite kluven idag tro?


Mitt rätta jag, såhär ser jag ut utan smink och fixat hår. I love the kalufs. (Och förresten, vilket underbart och roligt ord "kalufs" är. Det ska jag börja använda oftare tamejfasen.)

Yes! Anders är iväg och hjälper sin farbror att köra nåt grejs bortåt Årehållet, och sen när han kommer hem ska vi styra kosan mot Liden! Det vankas grillning hos Magnus & Jennie, och det ska bli otroligt trevligt. Var ett bra jävla tag sen vi umgicks med dem! Så jag var ner på bolaget och handlade lite vin åt mig och Anders, köttet har legat i marinad (Hickory!) sen igår, jag ska sno ihop en pärsallad nu och fixa i ordning håret och kanske smeta på nån mascara, så jag inte ser ut som på bilden här ovanför.

Ha en trevlig fredagskväll!

Onsdag

Ja då var det dagen mitt i veckan då. Idag kom Jon och Elin från Östersund för att umgås lite med mig och Paula, mycket, mycket trevligt tyckte jag. De skulle vidare till Sollefteå nu och äta nåt gott nånstans, själv fick jag tacka nej till erbjudandet. Jag och Anders ska nämligen till Marina och Joel ikväll, eftersom jag har lovat henne att hjälpa till med att installera Sims 3 :P Hon kunde inte bärga sig nåt längre. Så då tar vi och ser på Idol där också, alltid trevligare ju fler man är :)

Nej, nu ska jag ta och laga till nåt käk eftersom min kära sambo inte verkar vara speciellt intresserad av att göra det...;P

Agilityträning

Det var vi på ikväll :) Det är så förbaskat KUUUL! Fick verkligen en "ny"-tändning sen vi gick kursen, nu vet man mer konkret vad som behövs tränas på, och man blir bara lyckligare och lyckligare ju mer man ser som går in i hundarnas hjärnor - poletten trillar ner! Zippy har fått prova lite idag också, lyckades med små godisbitar "lura" upp henne, sakta men säkert, på balansbommen...en gång med godislock och pock, sen gick det som en dans! Hon verkade inte alls bry sig att det var högt upp då! :) Provade A-hindret, och även det gick galant efter en par gånger...blir så himla glad när det går så bra, och så stolt över att hon är så duktig min lilla pärla <3 Har ju knappt haft hon lös bland andra hundar sen valpkursen, men hon brydde sig inte om varesig A-K's eller F's hundar. Kulkul! :) Provade även en liten hoppkombination för henne, med bara 1 dm höga hopp, för att lite smått börja träna på handlingen, det gick också ganska bra. Där har hon inte riktigt förstått än, men det märks att det är på G!

Och idag fick jag mail om att det är dags för Lustansmästaren igen, den 17:e oktober! Så nu blir det fan hårdträning i apporteringen tills dess...så vi inte skämmer ut oss alldeles ^^

Tänkte bjuda på några bilder på mina fina flickor!

Tindra


Zippy


Tindra och Zippy
i full fart! :D Älskar att Tindras tunga sticker ut litegrann, ser så sött ut ^^


Vi väntar tillökning!

Japp! Våran lilla snutta Penny Lane blir bara tjockare och tjockare för varje dag som går ^^

 

Tror inte det är så länge kvar alls, max 2 veckor. Kände sparkar igår, sååå mysigt! ^^ Så det ska bli spännande att se vilka små krabater som gömmer sig där inne :) Tänkte samtidigt slänga ut frågan: Är det nån som läser min blogg som är sugen på en liten kissonge om ungefär 3½ månad? :) Om inte just DU är intresserad får du gärna sprida vidare att vi ska ha kattungar om någon annan skulle vilja ha...Vill så gärna se till att det finns några intresserade till några kattungar så jag slipper ta bort nån....:(

 


Måndag idag

På tal om det ska jag bjuda på en skitbra måndags-låt som kickar igång veckan på ett bra sätt.

Björn Skifs - Måndag Morgon


(Själva låten börjar inte förrns 0:20)

Första gången jag hörde den här var just en måndag morgon när jag gick kanske i 8:an? Satt hemma hos mams & paps och åt frukost innan jag skulle iväg på skolan, och blev på så bra humör när jag hörde den!

Har iallafall haft en bloggfri helg! Så det är därför jag inte skrivit nåt. Har väl inte gjort nåt speciellt heller, eller kommit på nåt roligt att skriva om, så då blev det en frihelg helt enkelt ^^

Kjell: Videobloggen kommer...snart ;) och inte vilken videoblogg som helst heller! ;D

Idol & bullar

Blir det ikväll! Ringde hit Marina och Joel så man får träffa de lite också! Vi har ju en pakt nu jag och Marina så...^^
Och så måste jag ju dra hit nå folk som kan äta upp mina nybakta bullar ^^ hihi.

Iallafall har man ju fått några Idol-favoriter hittills! Spännande! Hoppas på några guldkorn ikväll också...:)

Nä nu kom de!

Ciao!

Plugg, bak, bio & Idol

Det är min dag idag det! :D

Sitter och läser en artikelsamling som heter "Läraryrkets framväxt och utveckling", spännande ;) Känns faktiskt bra att ha börjat på med skolan igen, man känner sig lite mer trygg i situtationen nu än vad man gjorde förra hösten när allt var nytt och främmande...så jag har stora förhoppningar på att den här terminen kommer gå himla bra! :)

Sen blev jag så tvärsugen på att baka kardemummaknutar, de var ju så djävulusiskt goda! Och bra att ha om man skulle få nåt trevligt besök ^^ Så då var jag ner på Hammarn och hämtade mammas "bak-maskin" (vad heter det egentligen?) som hon hade tagit med sig ner på jobbet, eftersom jag fortfarande inte har hittat degvisparna till min, otroligt störigt. Nä så nu ska jag ta och slänga ihop en smet och fortsätta plugga lite medans den jäser.

Sen frågade mammsen igår om vi inte skulle gå och se på bio ikväll, jovisst sa jag, vilken film? Då är det Sommaren med Göran som går ikväll här på Centrum, och det är fasen inte ofta man går på bio här. Jag och Anders åker ju alltid till Sundsvall när vi vill se på bio, men jag och mamma brukar gå nån gång per år här på Hammarn, och av nån anledning blir det oftast svenska filmer?! :P För sist vi var på bio här var det på Patrik 1,5. Nä men så det ska bli kul, har hört så mycket bra om Sommaren med Göran.

OCH, som "tur" är är det fotboll på 4:an ikväll, vilket betyder att de har senarelagt Idol till kl. 21, som egentligen ska börja kl. 20, men det är ju bara bra för då hinner jag med både bio och Idol! ^^ hihi. Bäst igår var ju lugnt killen med de nördiga brillorna, och tjejen med lockigt ljust hår och stor vit keps, vilka grymmingar! De kommer lätt komma med bland de tio finalisterna, jag hoppas det som fasen iallafall! Ska bli spännande att se vilka roliga filurer som är med ikväll.

Nä, baka var det!

Christian the lion

Vilken otroligt fantastisk video, jag börjar gråta varje gång jag ser den!




Och denna version var ju nästan ännu mer fantastisk!:


Idol 2009!

Yay, ikväll börjar det!!!

Som jag har längtat, ända sen förra säsongen tog slut ^^ Och den här juryn är ju helt underbar också, så det gör ju inte det hela sämre! Hoppas det kommer med många roliga och duktiga människor det här året :) Det var ju en bra blandning förra året, så nåt liknande skulle ju inte skada!

Nä, nu ringde mamma och ville bjuda bort mig på lunch, schyrrans!

Ciao!

Evening Music

Regina Spektor - Samson


7:e september

Är det idag! Svårt det här med rubriker ibland kan man känna...

Bröllopet i lördags var iallafall jättefint och hur trevligt som helst. Jag kände mig lite ung bara när alla jag satt med började prata om deras barn, hur många de hade, hur gamla de var, osv...:D Då log jag lite fint och bara lyssnade.

Såhär såg det vackra brudparet ut:


Och såhär såg jag ut (dock var detta kl. 03:45 på natten, därav det överdrivna leendet och lite platta frisyren :D):


En himla trevlig kväll, sånt gillar jag!

Nu ska jag ta och diska och dammsuga litegranna, sen ska jag åka bort till huset och hämta ett gäng böcker från förra hösten som jag ska börja använda igen. Har äntligen fått prata med nån som vet hur det ligger till, och det känns skönt! Så nu är det bara att plugga på!

Have a great day!

Bröllop

Jajjamän, idag ska vi gå på bröllop! Ska bli himla roligt :) Jag har köpt mig en ny, jättefin, röd klänning och Anders har köpt sig en ny kritstrecksrandig kavaj (så jääävla snygg!) och en mörkröd skjorta med svarta, täta ränder. Shit vad snygg vi kommer vara ;) Och sen är det ju brudgummen själv som lagar maten så den kommer man ju inte bli besviken på...^^ Nä det ska bli himla roligt! Och eftersom jag inte har nåt speciellt för mig idag hade jag tänkt vara ute i god tid med att göra mig i ordning, för en gångs skull. Slippa stressa och greja. Ta en lååång varm dusch, måla naglarna, sminka mig, fixa håret...ingen stress utan bara ta det lugnt, och sippa på en god cider medans....oöh vad härligt det låter, haha!

Ligger fortfarande i sängen, och gud vad härligt det är att ligga och mysa i sängen medans man vaknar till litegrann, det är härligt det :) Tror jag ska kolla på nåt avsnitt av Sex & the City nu innan jag kliver upp och käkar frukost!

Ha en bra dag allihopa!

För att fortsätta

på Ritchie Valens-spåret ska jag bjuda på en Buddy Holly-låt ^^

Buddy Holly - Everyday

 

Videon fick vara med eftersom det är klipp från en av världens bästa filmer, Stand by Me.

SE!


Golden Oldie

Gammal goding från den tiden då de gjorde RIKTIG musik. Det här är originalet på demo tape:n på den här låten. Lyssna och NJUT.

Ritchie Valens - We Belong Together (1959)



För den som aldrig hört talas om Ritchie Valens eller inte hört/vet sådär jättemycket om honom, så dog han i samma flygkrasch som Buddy Holly den 3:e februari 1959, endast 17 år gammal. Det är även han som har gjort originalet på låten La Bamba, som varenda människa har hört. Tips till er: Youtube:a (se till så det verkligen är originalen och inte Los Lobos-covers) och se filmen La Bamba från 1987, som handlar om Ritchies liv, när han blev stjärna och hur han dog i början på en karriär som hade kunnat varit alldeles fantastisk.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus