Fullt upp

Ja, det är ju helt otroligt, och helt underbart, att man kan sitta ute i bikini och sola på sista april! Gud så skönt väder det är idag, hoppas att det håller sig tills ikväll då vi ska bort och äta grillat, och antagligen äta utomhus? :)

Ja jag har ju iallafall det jag gör nu i eftermiddag. Fram tills kl. 18 ska jag hinna med detta:

*Leta fram en cykel till Malin
*Pumpa däcken och greja med den cykeln
*Elda så vi har lite varmvatten
*Fixa till pärerna vi ska käka ikväll som jag måste för-göra i ugnen
*Läsa 25 sidor i min Engelska-bok (som jag kan göra sittandes ute i solen njutandes!)
*Duscha, sminka mig, fixa håret
*Bestämma vilka kläder jag ska ha på mig, prova dem, inse att jag vill ha några andra, provar dem osv. osv. (Beslutsångest? Javisst!)
*Åka ner på Hammarn och köpa cigg
*Åka till Håsjö och hämta Daniel

Ja huvva vilken lista...så det är nog bäst att jag sätter igång på stört!

Ha en jättetrevlig, solig, härlig, rolig Valborg!! Kram på er!

Klipp, klipp.

 


Jovars, sådär blev det :) ser lite halvplatt ut framifrån, men det ska ordnas när jag stylar håret själv..^^ Det blev en hel del hår som fick stryka med...men GUD så skönt det är att ha det här som sommarfrisyr :)

Iiiihhh

Är så förväntansfull inför hårklippet..ska bli spännande att se hur det blir! Är jättenyfiken :D
Åh Gud, sitter och lyssnar på Christoffer Hidings vackra, vackra version av What a wonderful world..vilken man! Man blir ju nykär i honom varje gång man ser och hör på den där videon. ah! <3

Nä nu måste jag hoppa in i duschen! Puss!

FINING! :
  

Christoffer Hiding. Vilken älskling.

You just have to LOVE him! <3


Vintermusik vs. vårmusik

Det är nu när det börjar bli soligt och somrigt, och då man är som lyckligast, det är då man märker att vintern verkligen är världens "depptid" jämfört med våren och sommaren.


image42


Flera gånger den senaste veckan har jag blivit bestört. Det är nu när vädret och mitt humör har blivit tusen gånger lyckligare och bättre som jag har märkt vilka otroliga vinterlåtar jag har i min mp3-spelare. Bara en massa lugna, moll:iga, ledsna låtar. Jävligt, jävligt bra låtar. Men det känns verkligen, att det där, det är vintermusik. Att ha den där musiken i lurarna nu stämmer ju inte alls med mitt humör och vädret och allt.

Så nu jäklar blir det en totalrenovering när det gäller låtarna i mp3:n, alla, och då menar jag alla, ska bytas ut mot glad, lycklig, poppig, somrig röj-musik!! Kan säga att Håkans nyaste album kandiderar starkt till att ha några låtar i den lille manicken. NU GÅR VI MOT DEN UNDERBARA SOMMAREN!!! <3

image43

*SUCK*

  

Alltså gud, en av världens snyggaste killar, som man trodde hade någorlunda smak..men PARIS??
Okej, jag tyckte brorsan Joel hade tappat förståndet när han blev tillsammans, och fick barn, med Nicole Richie, men det är ju verkligen ingenting jämfört med det här. Benj, snälla gubben, dumpa henne! I can't take this.

Min favvograbb...<3 Jag hoppas för hans skull att det inte håller länge. Vem som helst, utom henne.


Som hittat!!

I fredags var jag, mammsen och Malin till Borglund's Pappershandel i Bispgården som har en Vero Moda-outlet nu med en massa kläder. Vi hade läst på några bloggar och fått hem ett papper i brevlådan så vi tänkte att vi skulle ge det en chans och åkte dit och kikade. Det såg ju bra ut när vi kom dit, 5 plagg för 200:-, och jag och morsan (kanske mest morsan ;D) som är bäst i världen på det här med reor blev ju superlyckliga. Så vi plockade och provade och grejade...Jag kom därifrån med 10 plagg för samma pris som ett par av jeansen hade kostat egentligen! Köpte 3 par "vanliga" jeans, 1 par capri-jeans, 1 par finbyxor, 4 partytoppar/linnen och 1 lång-t-shirt, som man kan ha till leggings t.ex. Allt detta för 400 riksdaler! Helt otroligt!! Det passade verkligen en studentplånbok som min såhär inför sommaren. Eller ja, hälften av pengarna bjöd älsklingsmammsen på, så det vart ju ännu billigare :) Men jag rekommenderar verkligen den där outleten! Åk dit och kika!

Ska dra på mig alla kläder och ta kort och lägga upp så ni får se mina fynd ^^

På tisdag, på tisdag, på tisdag....

Ska jag åka till Bispgården till min frissa Lotta och klippa mig..hade först tänkt lägga ut en bild här på frillan jag ska klippa, men kom på att näe fan, det får bli en överraskning ;) Lägger väl ut när jag har varit iväg..hihi! SÅ himla snyggt och skönt kommer det bli. Men nu jäklar ska jag gå och duscha och gå och lägga mig. Ciao

Mockelimock

Idag har jag mockat hela gården på hundavföring. Intressant va?
Jaa, det är betalningen för att hon ska kunna gå lös själv ute på gårn..men det är det värt det.

Underbart!!

Alltså blir man bara så otroligt glad och lycklig när solen skiner som den gör?? Jaa!! Och så många dagar också! Fan vad jag älskar våren och sommaren! Och nu är det LOV i en vecka också!

Jag är så lycklig, jag är så lycklig, jag är så lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag...och söndag. HÄRLIGT!!!

NÅN SOM SKA BESTÄLLA FRÅN JOSEFSSONS???

Jag har nämligen hittat en bikini jag vill ha där, och det känns lite onödigt att betala frakt och annat grejs bara för det..så jag tänkte att det kanske är nån som ska beställa därifrån snart, som jag kan få beställa med, och så delar vi på frakt och sånt? :) Hör av dig isåfall!


Ja, jag kör på den här jag också..

Precis som bruttorna Jessica, Anna och Malin.

Har du pojkvän/flickvän? Fästman tillochmed ;) Världens bästa Anders! <3
Är du kär? Att jag är! Superkär.
Hur tidigt stiger du upp? Det är lite olika beroende på när jag börjar men nån gång mellan kvart i 6 och 9 på vardagar, på helger kan det bli framemot 1-tiden.
Vem/vilka vet mest om dig? Jadu, jag själv vet nog mest men Hanna, Marina och Anders vet nog nästintill allt också.
Gillar du att slåss? Haha! Njaa, att skojslåss med Anders eller brorsan är väl ganska kul, men dom brottar ju bara ner en..Men skulle jag behöva skulle det nog vara kul att lappa på nån en bitchslap.
Vad ska du göra ikväll? Så fort jag har skrivit det här ska jag plugga järnet nåra timmar innan jag ska sova.
Har du utländska föräldrar? Icke det.
Var har du ont? I min stackars svanskota :( Och i hälen! Inte bra inför balen då jag vill ha högklackat...
Är du bra på att måla? Njaa...man skulle kunna säga att jag suger på det.
Vem kramade du senast? Anders <3
Vad längtar du till? Sommaren, balen, studenten, kattungen, backtävlingen/cruisingen och en massa annat
Vad heter dina husdjur? Min lilla fishund heter Tindra..sen kommer det ju en kattkille snart men han har vi inte nåt namn till än ^^
Har du körkort? Jajjamän :) så underbart, skulle aldrig klara mig utan det..!
Favoritgodis? Polly, rosa sura bananer, rosa/blå flaskor, after eight..och sur hallon-remmar!!
Morgon- eller nattmänniska? Natt. Verkligen. Hatar morgnar. Samtidigt som jag lätt kan vara uppe hela nätter om jag vill.
Sparare eller slösare? Jadu...lite både och. Beror på.
Bio eller promenad? Gillar både, iaf om det andra alternativet är med ett hundkoppel i näven.
Är du kittlig? Ibland ^^
Rädd för insekter? Nja, rädd och rädd, tycker mest att de är äckliga och onödiga.
Anser du att du är stark? Mja..enligt hur mina armmuskler ser ut skulle jag kunna vara rätt stark, men jag är en riktig svagfis..:D

Inge vidare.

Näe, det gick fan inge bra med det där vaxet. Insåg att jag hade kokat det för länge och gjorde en ny sats. Det slutade med att jag tvingade på vaxet när det var svinvarmt, och det vart fortfarande lite för hårt för att häs på. Så det resulterade i ett "brännskadat" smalben och att jag övergick till den gamla hederliga epilatorn istället. Så nåt jävla fel måste jag ju göra. Jaja.

Ikväll har vi iallafall ätit väldigt enkel men skitgod mat. Skräpmat med en lite lyxtouch skulle man väl kunna säga. Det blev egengjord klyftpotatis och hamburgare i ciabattabröd och med mozarella-ost på. Supergott. Och nu till lite kvällsefterrätt blev det smoothie. Också det jätteenkelt att fixa till, men blir så otroligt gott.
Smoothierecept för 1 smoothie:
3 dl. vaniljyoghurt eller mild naturell yoghurt
1 dl. frysta hallon (körde jag med, men det går att använda vilken frukt eller bär man vill)
1/2 banan
1 tsk honung

Sen är det bara att mixa ihop allt till en krämig dryck. NJUT!

Det här med Tradera.

Jag kan ju börja undra om det verkligen är nåt för mig. Alltså I love att man kan hitta en massa saker till bra priser och bara sitta och "shoppa" och få grejor hemskickade...Men den där stressen som infinner sig i min kropp när det är 10 minuter kvar på en auktion och nån mer vill ha saken jag bjuder på, lika mycket som jag..alltså, hjärtat bultar, händerna svettas och jag blir alldeles skakis...haha! Vad är det för jävla reaktion egentligen??

Men i vilket fall satt jag alldeles nyss och lyckades bjuda åt mig en studentklänning. Till en kostnad av 450:- + frakt..rätt hyfsat tycker jag, eftersom jag blev otroligt galet kär i klänningen. Den ser ut så här:

HELT UNDERBAR måste jag få utbrista. Jag kommer känna mig så himla fin i den...nu är det bara skor och lite annat dittan och dattan så är jag fit for fight för att ta studenten ;)

Näe, Helena.

Det är inte två till hundar vi ska skaffa oss. Lilltjejen som kommer i slutet på augusti kommer vara en vovve, men killen som kommer strax efter studenten är då rakt inte en hund..utan....

                    

Lille sötnosen!!! <3<3
(Ursäkta kvalitén på bilderna...de är tagna med Anders mobil..)

Intressant.

Har precis kokat en sats med hemmagjort vax. Ni vet sånt man vaxar benen och så med. Just nu står det på svalning, så jag ska passa på att fortsätta plugga lite till religionsprovet medan det svalnar. Men jag återkommer med kommentar när jag har test-vaxat ^^

Premiärtur

Blev det idag för mig och Tindra när jag tog första cykelturen för året med henne. Måste börja arbeta upp hennes kondition, och började lite smått med en 10-minuters-sväng idag, om ens det. Ska succesivt öka så hon får bättre och bättre kondition och orkar med att springa lite mer, och så hon inte sträcker sig lika lätt när hon kutar lite för hårt i skogen. Så nu på helger och kvällar (nu när det är ljust ända till åtta-halv nio-tiden!!) när jag är hemma ska jag varva cykelturer med skogspromenader så jag får upp konditionen både på Tindra, och mig själv också för all del. Och snart får jag ju flytta hem på heltid och kan ägna mycket mer tid åt mitt (snart mina! ih!) djur. Det ska bli så otroligt skönt och lättande.

Och som sagt, snart mina djur. För förhoppningsvis flyttar det in en liten kille hos oss strax efter jag har tagit studenten...^^ Och sen, i slutet av augusti en liten tjej. Ojojoj, det blir mycket spring här i kåken! Men det kommer bli himla mysigt också tycker jag...Kan behöva sällskap när jag kommer sitta ensam hemma på dagarna till hösten då Anders jobbar. Så det kommer bli sååå himla mysigt, hihi.


Pizza som pizza?



Nah, skulle inte tro det.
Nu ska jag göra en liten jämförelse här mellan två pizzerior.

Pizzeria nr. 1, Kaffestugan, Hammarstrand
1. Dyra pizzor
2. Små pizzor
3. Inte speciellt goda pizzor.

Pizzeria nr. 2, Pizzaland, Östersund
1. Billiga pizzor
2. Stora pizzor
3. SVINGODA pizzor
+ att det finns större utbud! Mer extraval och så kan man få alla pizzor helt eller halvt inbakade.

Lite störigt när man nästan inte vill beställa pizza när man är hemma i Hammarn, just för att de är så himla dyra och inte så goda...Men gud när smaklökarna får bli blessed när man äter på Pizzaland...HELT UNDERBART!
Så nästa gång ni är i Östersund och vill käka en riiiiktigt god pizza, gå dit. Ligger på tvärgatan innan man åker över Frösöbron. Love it!

Tävling nr. 2



Marica har en tävling i sin blogg i samarbete med evasunderklader.se där man kan vinna en "sexig sjuksköterskedress", ett underklädesset.

Hoppas verkligen på att vinna detta, ursnyggt set ju..som man inte skulle ha råd att köpa själv.

Tävling nr. 1

image382

Jag är med i en tävling där alla som deltar vinner ett par strumpbyxor, och så kan även en lycklig vinnare få ett par jättefina trosor! Jag hoppas på tur denna gång :) Klicka här för att komma till tävlingen!


Länkar till dessa sidor för att få vara med och tävla :)
http://www.surfit.se/
http://www.lexikon24.se/
http://www.synonymer.org/
Http://Jonaeson.blogg.se/

Tävla du också!

Håhå jaja.

Som min bror sa om Tommy Nilsson när han var typ 5 bast eller nåt: "Jag vill bara spy, köjes, kräkes å kast opp så fort ja siiin". Detta för att mamma var så förtjust i Tommy där i mitten på åttiotalet, och brorsan var lite svartsjuk.
Jag skulle vilja uttrycka samma "ilska" som min bror, men inte på Tommy Nilsson, utan på all denna jäkla SNÖ som kommer fastän det SKA vara vår nu! Jag hade verkligen förberett mig, börjat tänka att, yes snart kan man cykla, och det är typ första gången jag verkligen har längtat efter att kunna börja cykla. Men så tar vinterdjävulen omtag...jag tycker om vintern mycket annars, men när den fortsätter komma i april, näe, då är det någe fel. Menmen, den smälter väl bort snart som fan, hoppas jag!

Annars har jag för första gången provat lite hundmassage och stretching på Tindra. Det var kul! Jag trodde först att hon skulle ha svårt för att lugna ner sig, då hon blir lite yschig när man håller på att klappa hon och så, men efter ett tag lugnade hon ner sig och la sig ner, och då tog jag i lite bestämt och la ner hon på sidan och upprepade ordet "Stilla" några gånger så hon förstod att hon skulle ligga lugnt sådär. Det enda som rörde sig på henne var svansen, såklart :P Men sen började jag stretcha benen lite och massera och så över ryggen och benen, och tamefasen tror jag att hon gillade det! Hon såg ut att slappna av och nästan somna. Jag tror hon tyckte det var jättemysigt att bli lite ompysslad sådär. Enda nackdelen just nu är att hon släpper kolossala mängder päls, så golvet är nästan alldeles svart här hemma, och det blir ju inte bättre av att man håller på och klappar en massa extra..men vad fasen, det finns ju dammsugare!

Igår var vi hem till mamma och pappa och blev bjuden på jääättegod mat, grillat älgkött med persilje- och vitlökssmör och hemmagjord potatissallad...Hur gott som helst!!!!! Sen efter middagen hade vi lite spelkväll. Först spelade vi "Så det kan låta 2" och då vann ju såklart jag och morsan ;) Sen fortsatte vi med "Sätt sprätt på en milj000.000n" som var mitt favvospel när jag var liten, så jag och mamma spelade det jämt då. Och där visade det sig att morsan var bäst på att slösa med pengar, så hon vann. Sen avslutade vi med kortspelet Chicago, där pappsen vann. Ingen tur för mig och Anders alltså! Men vi har ju tur i kärlek istället ;)

Sen måste jag också berätta att jag kände mig så duktig i tisdags, då Anders fyllde år. Eftersom jag inte hann baka nåt märkvärdigt till min egen födelsedag så stod jag i 3½ timme och bakade till Anders "kalas" :P Jag hann med att baka 2 st Silviakakor, chokladbiskvier, chokladbollar och maränger. Marängerna halkade in på ett bananskal då jag hade en massa äggvitor över sen de tidigare bakningarna. Men vad roligt det är att baka ^^ Och så får man ju så mycket gott på köpet!

Ja, nä, nu ska jag hitta på nåt annat kul medan jag väntar på de två spännande mailen jag ska få..Ih!
Ciao!

Första Tradera-inköpet..

..ser ut så här! (Klicka på bilden för att förstora den :))



Jäkligt nöjd är jag, och satt bra gjorde den också :) perfa! Så nu blir det nog mer kikning där på tradera..tror jag ska köpa en klänning att ha på studenten där, finns jättemånga vita fina som skulle passa jättebra :)

Nä, de där Kall-bilderna får ni nog allt vänta på.

Eftersom jag inte har orkat tagit mig i kragen och lagt in Kall-bilderna än skjuter jag på det till obestämd framtid. Jag har redan skjutit på det tillräckligt, därför jag inte har skrivit nåt här i bloggen. Jag har tänkte att, näe, jag ska fasiken inte skriva nåt förrän jag har lagt in Kall-bilderna..men som sagt, det får vara för ett tag, för jag vill ju skriva om en massa andra saker!

Kan ju iallafall bjuda på några bilder på studentmössan som jag pratade om :)
     
Är jättenöjd med den, huga vad jag längtar till studenten! Men det är ju bara 8 veckor kvar nu, så...

Och på tal om det där med student och vad man ska göra sen och så, så var jag och gjorde Högskoleprovet igår. Det var en ganska spännande upplevelse, men det kändes litegrann som ett "vanligt" nationellt prov, fast något högre nivå. Och det var otroligt strikt med allting. Tyckte att det kändes rätt bra, rättade det när jag kom hem och är faktiskt ganska nöjd med resultatet, för att vara första gången och så. Bara att vänta 4 veckor nu och se vad man får i snitt..nervöst!

Jaja, iallafall gjorde jag debut på tradera ikväll när jag vann min första auktion. En snygg blå Converse-top, nu hoppas jag bara att den ska passa riktigt bra :) fick den för 52 spänn ink. frakt, så det var ju ett väldigt bra pris tyckte jag :)

Nä nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorrn och åka bort till sjukgymnasten. Men jag har massor av annat att berätta så om allt går som det ska återkommer jag imorrn (om internet i stan vill funka dvs.).

Hadé!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus